بی بدیل  - Bibadil
08 اردیبهشت 1403   27 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
در نشست خبری فیلم مطرح شد؛

بهشت تبهکاران درباره ی قضاوت است

بهشت تبهکاران درباره ی قضاوت است بی بدیل دات کام: کارگردان فیلم بهشت تبهکاران در سخنانی از نمایش نسخه ناقص فیلمش در یک سینمای مردمی گلایه نمود و اظهار داشت که این کار حرکتی غیرحرفه ای بوده است.


به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از مهر، نشست خبری فیلم «بهشت تبهکاران» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی امشب دوشنبه ۱۶ بهمن پس از نمایش فیلم در خانه جشنواره برگزار گردید. مسعود جعفری جوزانی کارگردان فیلم ابتدا درباره ی دغدغه خود از ساخت «بهشت تبهکاران» توضیح داد: مساله قضاوت و حکم دادن مساله ابتدایی ما بود. فکر کردیم چگونه می شود فیلمی درباره ی این نکته ساخت که افرادی که دفاع می کنند اگر دفاع درستی دارند پس چرا اعدام می شوند؟ وی افزود: ما خواستیم درباره ی حکم کردن به اعدام کسی فیلم بسازیم و با افراد و انجمن هایی همچون انجمن حقوق شناسان صحبت های مختلفی داشتیم. هدفمان این بود فیلمی بسازیم که پایان آن با این جمله باشد که کشورهایی که دادگستری مستقل نداشته باشد و از جانب امنیتی ها به آنها دستور بدهند بهشت تبهکاران و جهنم انسان است. جوزانی خاطرنشان کرد: کتابی هم درباره ی این فرد که سوژه فیلم است نوشته شده بود. ابوالفضل تفضلی جوان ترین وکیل حسن جعفری بود که توانسته بود همه پرونده ها را جمع کند و کتابی نوشت به نام «بی گناهی که بر دار شد» و ما از این پژوهشها هم استفاده کردیم، برای من خیلی مهم بود که فیلمی درباره ی استقلال قوه قضاییه ساخته شود.
وی درباره ی اقتباسی بودن فیلمش اظهار داشت: این اثر اقتباس نیست بلکه از پژوهش های مختلفی کمک گرفته است. من همه پرونده ها درباره ی این ماجرا را خوانده ام و تقریبا ۹۰ درصد آدم های فیلم آدم های واقعی هستند. ما درباره ی تفضلی که یکی از وکلای جوان او بود فکر کردیم شاید تعصبی در پژوهش هایش داشته باشد و بنابراین سراغ تحقیقات دیگر هم رفتیم. این کارگردان درباره ی دلیل تولید سینمایی سوژه نسبت به سریال اظهار نمود: سریالش هم ساخته شده است اما خود داستان به صورت یک فیلم سینمایی هم می توانست ساخته شود و من از ابتدا فکر می کردم در ژانرهای مختلف فیلم هایی داشته باشم که علایق من را و جای پایم را در تجربه هایی که داشته ام نشان دهد. در ادامه سحر جعفری جوزانی بازیگر فیلم اظهار داشت: موجب افتخارم است که در فیلمهای پدرم بازی کنم. سپس امیرحسین آرمان نیز درباره ی نقش خود خاطرنشان کرد: موجب خوش شانسی بود که بازی در این نقش به من رسید. اهتمام کردم چیزی را از این شخصیت بسازم که بیشترین شباهت را به این کاراکتر داشته باشد. هم کتابی که آقای جوزانی گفت هم دست نوشته ها و هم صحبت هایی که با خانواده این نقش که در قید حیات هستند داشتیم و همه را در درام آوردیم. ایشان در ادامه اظهار داشت: آقای جوزانی به صحنه اشراف کامل دارد و هیچ جزئیات اضافه ای نمی بینید. در این فیلم به همه چیز فکر شده است. رضا یزدانی بازیگر دیگر فیلم نیز اظهار داشت: من خواننده ای هستم که چند سالی است بازیگری را هم تجربه می کنم و یاد می گیرم. به واسطه فیزیک و صورتی هم که دارم بیشتر نقش های منفی به من پیشنهاد می شود. نمی دانم چقدر توانستم از پس نقش خود بر بیایم ولی آقای جوزانی خیلی کمک کرد. او جزو کارگردانانی است که خوب بلد است بازیگرش را هدایت کند.
بهنام تشکر که نقش قاضی دادگاه را بازی می کند نیز بیان نمود: خیلی خوشحالم و موجب افتخارم است که در این پروژه بودم. این دادگاه که در واقعیت سال ۱۳۲۹ شکل گرفت مکانش همان لوکیشنی بوده است که در فیلم دیدید با همان صندلی ها و فضایی که دیده شده است. جوزانی درباره ی شباهت چهره بازیگران به شخصیت های واقعی اظهار داشت: من این که چهره ای شبیه صد در صد کسی در واقعیت باشد، نمی پسندم بلکه حس، نگاه و دیگر موارد به نظرم اهمیت دارد. حسام منظور دیگر بازیگر فیلم در سخنانی خاطرنشان کرد: برای ما بازیگران بودن در این فیلمها از این حیث جذاب است که دیگر چنین کارهایی به علت شاید پرهزینه بودن ساخته نمی شوند ازاین رو چنین فیلم هایی غنیمت است. هرچند مردم این کارهای ملی را دوست دارند. کاری که در واقعیت رخ داده و عقبه تاریخی دارد یک اثر پژوهشی است. علی قایم مقامی درباره ی نمایش نسخه ناقص در اکران مردمی توضیح داد: «بهشت تبهکاران» از لحاظ پروداکشن سنگین بود. چند روز پیش از جشنواره با مدیران صحبت کردم تا نسخه نهایی را آماده نماییم و فیلم کامل دیده شود اما قبول نکردند و گفتند قانون است و چون بلیت فروشی شده است، نمی توان کار دیگری انجام داد. ای کاش این کار صورت نمی گرفت تا مردم هم نسخه کامل را می دیدند. جوزانی نیز اظهار داشت: بسیار غیرحرفه ای بود که چنین نسخه ای نمایش داده شد و خیانت در امانت بود. روی فیلمی هم که نمایش داده شد نوشته شده بود نسخه بازبینی. وی افزود: این چیزی نیست که توجیه نماییم، این توهین به مردم است. حتی اگر من اشتباه کرده ام نباید یک فیلم خام را نمایش می دادند. برای تخریب من هم اگر بود که من عمرم را کرده ام و کارم را در این سال ها نشان داده ام. در ادامه نشست آرش برومند صدابردار فیلم اظهار داشت: به شدت کار کردن با آقای جوزانی دشوار می باشد ولی باز هم دوست دارم ادامه دهم. جوزانی درباره ی پرش در فیلم خاطرنشان کرد: تدوین درست است و نیازی به اصلاح ندارد. فیلم خوب احتمالا کم دیده اید بروید فیلم ببینید! وی درباره ی ایرادهای فنی فیلم اظهار داشت: فیلم ایراد فنی نداشته با ایراد فنی نمایش داده شده است. اما مشکلاتی داشت همچون این که مدتی پروانه ساخت ندادند، گروه بعدی آمد، بعد پروانه را تمدید نکردند و به کرونا خوردیم و فرآیند طولانی شد.


منبع:

1402/11/17
08:54:32
5.0 / 5
351
تگهای خبر: اثر , بازی , جشنواره , خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،