بی بدیل  - Bibadil
01 اردیبهشت 1403   20 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
رییس كمیته چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در صداوسیما:

دور از تسویه حساب های سیاسی جامعه را امیدوار نماییم

دور از تسویه حساب های سیاسی جامعه را امیدوار نماییم بی بدیل دات كام: سازمان صداوسیما با برگزاری نشستی با حضور مدیران كل بعضی از رسانه های رسمی كشور و خبرنگاران این رسانه ها، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در رسانه ها و بخصوص صداوسیما مورد بررسی قرار داد.



به گزارش بی بدیل دات كام به نقل از ایسنا، معاون امور استان های صداوسیما در نشست «چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در قاب رسانه ملی» از پخش برنامه ای با همین مبحث از شبكه یك سیما اطلاع داد و اظهار داشت: این برنامه كه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دست تولید است به تمام وزرا و مدیران بعد از انقلاب این فرصت را می دهد كه از عملكردشان سخن بگویند.

دارابی كه ریاست كمیته چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در صداوسیما را بر عهده دارد، امروز (هشتم مرداد ماه) در نشست «چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در قاب رسانه ملی» با شعار «افتخار به گذشته و امید به آینده» كه با حضور مدیران رسانه ها، روابط عمومی های برخی سازمان ها و وزارتخانه ها برگزار شد، در سخنانی اظهار نمود: یكی از مهمترین اقدامات صداوسیما برای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تولید برنامه ای در شبكه یك سیماست كه به تمام وزرای پس از انقلاب، مدیران و فرماندهان انقلابی این فرصت را می دهد تا از عملكردشان سخن بگویند، همینطور در یكی از قسمت های این برنامه تمام افرادی كه در برنامه حضور پیدا كرده اند گرد هم جمع می شوند تا وحدت ملی را برای مخاطبان به نمایش بگذارند.

دارابی با اشاره به ضرورت رعایت اخلاق حرفه ای در انعكاس عملكرد جمهوری اسلامی در رسانه ها تصریح كرد: قدر و فهم اینكه هم زبان مردم باشیم، نقد مصلحانه داشته باشیم و به دور از تسویه حساب های سیاسی بتوانیم جامعه را امیدوار نماییم كار بسیار سختی است.

او با اشاره به هجمه های دشمنان ضد جمهوری اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران تصریح كرد: پیشنهاد می كنم نسل جوان كتاب «مثل برف ها آب می شویم» از ارتشبد قره باغی كه در فرانسه انتشار یافته است را بخوانند. وی در بخشی از خاطرات خود می گوید ژنرال هایزر بدون اطلاع او به ایران آمد و در جلسه ای خطاب به فرماندهان نظامی كشور امر و نهی می كرد. این در شرایطی است كه امروز قدرت فرامرزی جمهوری اسلامی ایران و امنیت پایدار آن در منطقه واقعیتی است كه بر كسی پوشیده نیست. همینطور نسل جوان می تواند خاطرات هفت جلدی اسدالله اعلم را كه زمانی نفر دوم دربار پهلوی محسوب می شد را هم بخوانند كه در جایی از خاطرات خود ذكر كرد عده ای نزد او آمدند و خواستند نامشان از صندوق های رأی بیرون آورده شود؛ در حالیكه امروز انتخابات در كشور ما آزادانه برگزار می گردد و جالب است كه از صندوق ها اسامی افرادی بیرون می آید كه مخالف جریان حاكم هم هستند.

رییس كمیته چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در صداوسیما با اشاره به نقش رسانه ها در بیان درست و هنرمندانه از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر كشور بیان كرد: وقتی ما در سریال ها و فیلم هایمان جنگ ایران و عراق را به گونه ای روایت می نماییم كه هر چه سرباز بی دست و پاست در جبهه مقابل قرار دارد و رزمندگان جبهه ایران همگی شكست ناپذیر هستند، طبیعیتا جوان امروزی می پرسد اگر این گونه است پس چرا جنگ هشت سال طول كشید؟ نسل جوان باید بدانند كه فرشته ها به جبهه های جنگ نرفتند بلكه آن زمان جامعه در كنار هم معنا پیدا كرده بود.

دارابی با تاكید بر ضرورت تولید آثار باورپذیر و مستدل اظهار نمود: جوانان امروز جست وجوگر و پرسش گر هستند و ما باید بتوانیم با تولید آثار باورپذیر و مستدل پاسخ پرسش های آن ها را بدهیم و قانع شان نماییم. باید به نسل جوان بگوییم هنوز سال پیروزی انقلاب است و ما باید در كنار یكدیگر نماد وحدت ملی باشیم. جوان امروزی باید بداند این آمریكا بود كه نخستین بار با ما قطع ارتباط و ما را تحریم اقتصادی كرد.

او همینطور با اشاره به انتقاداتی كه به برگزاری مراسم ویژه ای برای چهلمین سالگرد انقلاب مطرح گردیده است و قیاس این مراسم با جشن های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی اظهار نمود: عده ای آنجا كه مطلوبشان است هر طور كه می خواهند مقایسه و نقد می كنند. ما طبق روال هر ساله سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در كنار هم جشن می گیریم و امسال هم به بهانه ۴۰ سالگی می خواهیم به سوالات جوانان پاسخ بدهیم و فرصتی را فراهم نماییم تا سازمان ها بتوانند دستاوردهایشان را با استفاده از رسانه ملی با مخاطبان در بین بگذارند اما باید در عین حال به این نكته توجه نماییم كه ما بعنوان رسانه باید حال خودمان خوب باشد تا بتوانیم حال جامعه را خوب و بانشاط نماییم.

معاون امور استان های سازمان صداوسیما در ادامه سخنان خود به فعالیت شبكه های ماهواره ای فارسی زبان در خارج از كشور و هجمه هایی كه ضد جمهوری اسلامی در این رسانه ها صورت می گیرد، اشاره و تصریح كرد: سال ۷۲ كلا دو شبكه خارجی برای منافقان و سلطنت طلب ها وجود داشت اما امروز بیش از ۲۰۰ شبكه فارسی زبان در حال فعالیت است كه شبكه های مجازی هم به آن ها اضافه شده است. ازاین رو ما باید بتوانیم فضای رسانه ای قوی را تولید نماییم تا در برابر این هجمه ها بایستیم. امروز دیگر عرصه حصر نیست و عرصه رقابت های سازنده است. افتخار جمهوری اسلامی است كه وقتی انقلاب شد تنها دو شبكه تلویزیونی وجود داشت اما ما امروز ۵۰ شبكه تلویزیونی داریم.

دارابی با اشاره به اینكه مردم سرمایه اصلی انقلاب هستند، اظهار نمود: مردم نقش بسیار مهمی در انقلاب، جنگ و سازندگی داشته اند و همواره هم دارند. در این میان ما باید صدای اعتراض آن ها باشیم و البته باید بتوانیم این اعتراض ها را از نقشه های شوم دشمنان همانند اغتشاشات و «براندازم» تمیز دهیم.

رئیس كمیته چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در صداوسیما با اشاره به نقش سایر رسانه های رسمی كشور در انعكاس دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: ما رسانه ها باید خودمان را یك خانواده بزرگ بدانیم. من از رسانه هایی كه نقدهای منصفانه می كنند و برنامه های تلویزیونی را به چالش می كشند بسیار ممنونم چون كه این كار آن ها بسیار روی ما تأثیرگذار است. امسال باید به این نكته توجه نماییم كه امیدآفرینی وظیفه اصلی ما رسانه ها است اما به جهت اینكه بتوانیم در جامعه امیدآفرینی و باورپذیری تولید نماییم باید ناكامی ها و چالش ها را هم مطرح نماییم.

دارابی همینطور در بخشی از صحبت های خود از نقش روابط عمومی ها در انعكاس دستاوردهای چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی سخن گفت و با اشاره به اینكه روابط عمومی ها باید روابط میان مسؤولان و رسانه ها را تسهیل كنند، تصریح كرد: روابط عمومی ها می توانند فیلم ها و مستنداتی كه به صورت حرفه ای تهیه شده است و قابلیت پخش از تلویزیون و رادیو را دارد برای ما ارسال نمایند. همینطور گزاره هایی را كه تصور می كنند قابلیت زیرنویس شدن دارند را در اختیار ما بگذارند. معرفی چهره های برتر و كارآفرین در نهادها و سازمان های كشوری از دیگر مواردی است كه روابط عمومی ها می توانند به كمیته انقلاب اسلامی در صداوسیما كمك كنند. بعضی از رسانه ها از حضور بیش از اندازه سلبریتی ها در برنامه های تلویزیونی انتقاد می كنند و ما هم این انتقادات را می پذیریم. ازاین رو كمك روابط عمومی ها برای معرفی نخبگان و كارآفرینان می تواند به این امر كمك نماید كه حضور این افراد در برنامه های تلویزیونی بیشتر شود.

او با اشاره به اینكه ستاد كمیته چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در صداوسیما از سال ۹۵ در استان ها تشكیل شد، اظهار داشت: مستند كارنامه انقلاب در هر یك از استان ها در حال آماده سازی است و همینطور آثار نمایشی هم با مضمون انقلاب اسلامی در دست تولید قرار دارد.

معاون امور استان های سازمان صداوسیما تولید مستندهایی درباره مفاخر انقلاب اسلامی، برگزاری میزگردها، تولید ۱۳۰ مجموعه مستند درباره شهدای مدافع حرم، مستندات برگرفته شده است آرشیوهای صداوسیما و بیان دستاوردهای انقلاب ایران در مقایسه با انقلاب های دیگر را از دیگر برنامه های صداوسیما برای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران برشمرد.

فارغ از جناح بندی های سیاسی دستاوردهای انقلاب را نشان دهیم

محمد حسین رنجبران ـ مدیر كل روابط عمومی سازمان صداوسیما ـ هم بامداد امروز (هشتم مرداد ماه) در نشست «چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در قاب رسانه ملی» با شعار «افتخار به گذشته و امید به آینده» در سخنانی با اشاره به ضرورت انعكاس دستاوردهای انقلاب سال ۵۷ در رسانه های كشور، اظهار نمود: در این شرایط اجتماعی و اقتصادی فرصت مناسبی است تا از چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی برای امیدافزایی به جامعه و نشان دادن اقتدار و البته مظلومیت جمهوری اسلامی استفاده نماییم. فرصت مناسبی است كه فارغ از جناح بندی ها و نگاه های سیاسی دست آوردهای انقلاب اسلامی را به همگان نشان دهیم؛ چراكه این امر سبب تولید امید و نشاط در جامعه می گردد.

او با تاكید بر اهمیت آرشیو در بازنمایی دستاوردهای انقلاب اظهار داشت: رسانه ها و دستگاه های مختلف می توانند با پشتیبانی صداوسیما كمك كنند تا دستاوردهای انقلاب را در قالب برنامه های تلویزیونی به نمایش درآوریم.

رنجبران خطاب به نمایندگان رسانه ها اعلام نمود: امروز در این مراسم از پایگاه اطلاع رسانی چهل سالگی رونمایی خواهیم كرد. شما رسانه ها این پایگاه ر از آن خود بدانید. ما با عنایت به شرایط اقتصادی حاضریم هر كاری كه شما می خواهید انجام دهید را در این پایگاه منتشر نماییم. در ادامه این مسیر می خواهیم با یك حركت منطقی رسانه ای این اطلاعات را در رسانه های اجتماعی هم نشر دهیم.







مدیرعامل ایسنا: رسانه ها از تفرقه پرهیز كنند

علی متقیان ـ مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ در سخنانی در این نشست به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره نمود و اضافه كرد: چهلم برای ما همیشه سرآغاز حركت بوده؛ موسی با اقامت ۴۰ روزه بر فرعونیان پیروز شد، پیامبر اسلام(ص) در چهل سالگی مبعوث شد، قیام امام حسین(ع) در چهلمین روز خود پیروز شد و تا امروز ماندگار. انقلاب اسلامی با برگزاری بزرگداشت چهلمین روزهای شهدا به پیروزی رسید و حافظ هم دارد كه ای صوفی شراب آنگه شود صاف، كه در شیشه بماند اربعینی.

او افزود: همیشه پیش از چهل سالگی سختی هایی وجود دارد و ۴۰ سالگی دوره تثبیت است. ما امسال می خواهیم ۴۰ سالگی انقلاب را جشن بگیریم. می خواهیم اعلام نماییم ۴۰ سال چه خدماتی انجام داده ایم. می خواهیم ۴۰ سال عزت، سربلندی و افتخار را بازگو نماییم. می خواهیم نسل سوم و چهارم و نسل های بعد را با اتقلاب اسلامی آشنا نماییم. می خواهیم امام بزرگوار را بیشتر بشناسیم و....

مدیرعامل ایسنا با اخطار نسبت به اینكه «دشمن هم بیكار ننشسته، می خواهد ما ۴۰ سالگی را نبینیم، می خواهد ۴۰ سالگی را به كام ما تلخ كند، می خواهد به مردم تلقین كند كه انقلاب اسلامی در ۴۰ سال موفق نبوده» تصریح كرد: دشمن پیش از رسیدن به ۴۰ سالگی حملات آشكاری به انقلاب اسلامی كرده است. دشمن می داند كه با ایران اسلامی نمی تواند روبه رو بجنگد. با مسایل و تهاجم فرهنگی به جنگ ایران آمد. امروز هم با حمله اقتصادی به جنگ ما آماده است. با دخالت مستقیم در امور داخلی، جنگ را آغاز كرده است. با دعوت مردم به آشوب فكر می كند می تواند دخالت كند اما این را نمی داند، ۴۰ سالگی سال بلوغ است و بعثت، ۴۰ سالگی سال پخته شدن است و درخشیدن، ۴۰ سالگی سال پایداری است و تثبیت.

متقیان سپس تصریح كرد: در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی مستحكم و ماندگار خواهد شد و دشمنان بار دیگر این آرزو را به گور خواهند برد. ان شاالله در ۲۲ بهمن امسال مردم پرشورتر و آماده تر به میدان می آیند.

مدیرعامل ایسنا در انتها صحبت هایش با اشاره به وظایف رسانه ها در قبال انقلاب اسلامی، اظهار كرد، «برای رسیدن به این روز ماندگار ما رسانه ها وظایفی داریم كه باید به آن پایبند باشیم. در نخستین كلمه وحدت را تبلیغ نماییم و از تفرقه بپرهیزیم. برای جامعه امید به ارمغان بیاوریم و اخبار امیدواركننده برای جامعه منتشر نماییم. امام(ره) و انقلاب اسلامی را به زبان امروز به جوانان معرفی نماییم. خدمات انجام شده را به طریقی كه مردم آثار آن را لمس كنند به جامعه معرفی نماییم.»

در ادامه نشست چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در صداوسیما بعضی از مدیران كل روابط عمومی های سازمان ها به بیان سخنانی درباره راه های رابطه بیشتر نهادها و سازمان ها با سازمان صداوسیما برای انعكاس دستاوردهای چهل ساله انقلاب سال ۵۷ پرداختند.

بر همین اساس حجت الاسلام و المسلمین محمودی، رئیس شورای تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به هجمه های دشمنان ضد دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران تصریح كرد: با عنایت به هجمه های استكبار جهانی باید بتوانیم در قالب این ستاد هر چه بهتر دستاوردهای انقلاب اسلامی را منعكس نماییم و امیدوارم بتوانیم نهایتا خروجی خوبی داشته باشیم. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امانت الهی است كه در اختیار ما قرار گرفته و باید بتوانیم این امانت را به جوانان و نسل امروز منتقل نماییم.

همچنین رمضان نژاد، مدیركل روابط عمومی وزارت جهاد كشاورزی هم در سخنانی ضمن عرضه گزارشی از دستاوردهای انقلاب در حوزه كشاورزی و عرضه آمارهایی در این زمینه اظهار نمود: ما چهل سالگی انقلاب اسلامی را جشن می گیریم چون كه به گذشته خود افتخار می نماییم.

او همینطور از عملكرد صداوسیما در زمینه معرفی تولیدات داخلی بخصوص در حوزه كشاورزی انتقاد نمود و اظهار داشت: خواهش من این است كه نه صرفا برای چهل سالگی انقلاب اسلامی و نه برای یاوه گویانی كه هیچ گاه خوابشان تعبیر نخواهد شد بلكه به علت قدردانی از افرادی كه برای این انقلاب زحمت كشیده اند پیشنهادی در حوزه كشاورزی برای صداوسیما دارم؛ فكر می كنم اگر در حوزه كشاورزی به جای دولتمردان مردم را به تلویزیون بیاوریم، بهتر است. بیاییم چهل سالگی را از آن مردم نماییم و تلویزیون را در اختیار مردم قرار دهیم.

رنجبران در پاسخ به این بخش از صحبت های رمضان نژاد در سخنانی كوتاه به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اینكه مسؤولان باید به میان مردم بروند و حرف های آن ها را بشنوند، اظهار نمود: از شما سازمان ها و نهادها خواهش می كنم به میان مردم بروید و دست ما را هم در این زمینه باز بگذارید. همینطور خواهش می كنم یك طرفه صداوسیما را قضاوت نكنید چون كه همین صداوسیما بود كه توانست خودكفایی گندم را نشان دهد. ما نمی گوییم كه در تلویزیون مشكل نداریم چون كه طبیعتا عملكرد ما هم در تلویزیون با مشكلاتی همراه می باشد.

صدیقه ببران، مدیركل روابط عمومی وزارت نیرو هم از دیگر سخنرانان این نشست بود كه در سخنانی بیان كرد: اهمیت چهل سالگی انقلاب و كارهای انجام شده بر كسی پوشیده نیست. بطور قطع همه می توانند تفاوت های بوجود آمده را احساس كنند. آنچه كه در شرایط حساس كنونی مهم می باشد ضرورت توجه به مخاطب و اعتمادسازی است. شاید ما آن طور كه باید نتوانستیم دستاوردهای انقلاب را به مردم منعكس و توجه آن ها را جلب نماییم. در این شرایط رسانه ها می توانند این خلأ را تا حد زیادی پر كنند.

او با اشاره به حضور پررنگ دشمنان جمهوری اسلامی در فضای رسانه ای اظهار نمود: ما هم باید از فضای رسانه ای استفاده نماییم و بدانیم كه چطور از تكنولوژی های رسانه ای برای رابطه بیشتر با مخاطبان بهره ببریم. در همین راستا همگرایی رسانه ای بسیار می تواند موثر باشد.

این استاد دانشگاه با طرح این پرسش كه چرا وقتی مردم به اخبار خارجی گوش می كنند آن ها را باور می كنند؟ اظهار داشت: شاید به این خاطر است كه ما در رسانه هایمان بخشی از اخبار را نگفته ایم و شاید هم به این خاطر است كه سواد رسانه ای مردم آن طور كه باید افزایش پیدا نكرده است. امروز و در شرایط فعلی ما باید ضمن اطلاع رسانی درست به جامعه امیدواری تزریق نماییم و باید رسانه ها بخصوص صداوسیما به این نكته توجه نمایند كه از منازعات جناحی و قومی جلوگیری صورت بگیرد و بیش از پیش به اخلاق رسانه ای توجه گردد.

سرتیپ مجید هاشمی دانا هم در سخنانی ضمن تاكید بر ضرورت مقایسه شرایط امروزی با چهل سال قبل اظهار نمود: ما باید شرایط گذشته را با امروز مقایسه نماییم تا متوجه تفاوت ها شویم. امروز دشمن دروغ هایی از گذشته ایران را مطرح می كند و بعضی از جوانان هم این دروغ ها را باور می كنند. ازاین رو نیاز است كه ما امروز را با گذشته مقایسه نماییم تا این دروغ ها آشكار شود.

او با اشاره به امنیت ایران در منطقه تصریح كرد: باید بدانیم كه این امنیت به سادگی به دست نیامده است و خون های زیادی در این راستا ریخته شده است. به همین خاطر ما باید روش و منش شهدا و قهرمانان انقلاب اسلامی را بیان نماییم تا برای جوانان ما الگو شود.

سرتیپ دانا با اشاره به ضرورت بیان دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: اگر بتوانیم دستاوردهای انقلاب را به درستی برای نسل امروز تبیین نماییم حتما امید و نشاط را در جامعه افزایش خواهیم داد. در نهایت امیدوارم بتوانیم دست در دست هم گذشته پرافتخارمان را تبیین نماییم تا چراغی روشن برای آینده كشورمان باشد.

روح الله مهدی نژاد، مدیركل روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم در سخنانی كوتاه بیان كرد: بهتر است ما فارغ از مقایسه ها فقط از داشته هایمان سخن بگوییم و اغراق نكنیم. اگر كارهایی كه در این ۴۰ سال انجام شده است را به صورت واقعی و عینی روایت نماییم بهمن ماه شاهد حضور عده زیادی از مردم خواهیم بود.

كریمی، روابط عمومی شهرداری تهران هم در سخنانی خاطرنشان كرد: حضور نمایندگان گروه های مختلف در حوزه های گوناگون در برنامه های تلویزیونی می تواند اثر بسیار خوبی روی مخاطبان داشته باشد. چهلمین سالگرد انقلاب بهانه خوبی است برای اتحاد بیشتر و اینكه صداوسیما بدون توجه به جناح های سیاسی تمام چهره ها و صداها را به نمایش بگذارد.

به گزارش بی بدیل دات كام به نقل از ایسنا، در انتها این نشست با پخش گزیده ای از منویات مقام معظم رهبری از سایت چهل سالگی رونمایی گردید.




1397/05/08
22:10:45
5.0 / 5
2492
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،