بی بدیل  - Bibadil
07 اردیبهشت 1403   26 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام

پرتیراژترین روزنامه های جهان را بشناسید بعلاوه جدول

پرتیراژترین روزنامه های جهان را بشناسید بعلاوه جدول بی بدیل دات كام: با وجود گسترش روزافزون شبكه های اجتماعی و سایت های خبری و پیشرفت تكنولوژی های نوین، خیلی از مردم جهان همچنان ترجیح می دهند اخبار جهان را با استفاده از صفحات كاغذی روزنامه ها دنبال كنند.


به گزارش بی بدیل دات كام به نقل از ایسنا، در حالیكه به باور برخی یكی از علل اصلی كاهش تیراژ مطبوعات در ایران گسترش شبكه های اجتماعی است، در خیلی از كشورهای پیشرفته جهان كه اتفاقا خود متولی تكنولوژی های نوین هستند، همچنان تیراژ روزنامه ها به نسبت جمعیت كشورشان رقم بالا و قابل قبولی است.
با نگاهی به آخرین آمار انتشار یافته از روزنامه های پرتیراژ جهان، از میان ۱۰ روزنامه نخست، ۸ روزنامه به كشورهای ژاپن و هند اختصاص دارد و یك روزنامه از كشور آمریكا و یك روزنامه از كشور چین است. این آمار نشان داده است كه تیراژ روزنامه ها در جهان هم كاهش یافته است.

۱. «یومیوری شیمبون»؛ نخستین روزنامه پرتیراژ جهان

«یومیوری» بعنوان پرتیراژترین روزنامه جهان شناخته می شود. این روزنامه در شهرهای اصلی ژاپن همانند توكیو، فوكوكا و اوزاكا منتشر می گردد. «یومیوری» یكی از پنج روزنامه ملی و سراسری ژاپن به حساب می آید كه كارش را از سال ۱۸۷۴ شروع كرد. این روزنامه در ابتدا روزنامه ای كوچك بود كه در زیرمجموعه یك موسسه مطبوعاتی دیگر به نام «نیس شوشا» منتشر می شد.

«یومیوری شیمبون» از سال ۱۹۴۱ بعنوان پرمخاطب ترین روزنامه توكیو شناخته شد و حالا «یومیوری» دو بار در روز منتشر می گردد و در بعضی منطقه های مختلف ژاپن با زبان و ادبیات آن منطقه چاپ می گردد.

این روزنامه با تیراژ بالغ بر ۹ میلیون در روز منتشر می گردد و به رقم ۱۴ میلیون هم رسیده است.

۲- «آساهی شیمبون»

دومین روزنامه پرتیراژ جهان هم به كشور ژاپن متعلق می باشد. «آساهی» كار خویش را از سال ۱۷۷۹ آغاز كرد و در ابتدا تنها در چهار صفحه داشت و با تیراژ ۳ هزار نسخه در روز منتشر می شد. حمایت های مالی دولت تا سال ۱۸۸۲ به چاپ روزنامه كمك كرد و در ادامه روزنامه «آساهی» آنقدر پیشرفت كرد كه در بین پنج روزنامه ملی ژاپن قرار گرفت.

تیراژ این روزنامه حدود ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نسخه عنوان شده است.

۳- سومین روزنامه پرتیراژ جهان از كشور آمریكا

روزنامه USA Today، سومین روزنامه پرتیراژ جهان به حساب می آید كه توزیع جهانی دارد. نخستین نسخه این روزنامه در ایلات متحده آمریكا با جمعیت ۳۲۵ میلیون نفر، سال ۱۹۸۲ منتشر گردید. "USA Today"هم اكنون در ۳۷ نقطه آمریكا منتشر می گردد و در پنج نقطه دیگر جهان از كانادا گرفته تا جزیره های اقیانوس آرام و قاره های اروپا و آسیا هم توزیع می گردد.

این روزنامه با تیراژ هم اكنون با تیراژ ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار نسخه منتشر می گردد.

۴-روزنامه «باسكار» از كشور هند

پرتیراژترین روزنامه هند، چهارمین روزنامه پرتیراژ جهان است. آغاز كار روزنامه «باسكار» به سال ۱۹۵۸ بازمی گردد. بخش اعظمی از این روزنامه به زبان هندی منتشر می گردد و در ۱۴ ایالات كشور هند هم توزیع می گردد و همینطور به چهار زبان هندی، مراتی، گجراتی و انگلیسی هم چاپ و توزیع می گردد.

آخرین تیراژ روزنامه «باسكار»، ۳ میلیون و ۸ هزار محاسبه شده است.

۵-روزنامه «جاگران»

روزنامه «جاگران» دومین روزنامه پرتیراژ هند و پنجمین روزنامه پرتیراژ جهان است. طبق تحقیقات انجام شده این روزنامه بعنوان معتبرترین منبع خبری هند شناخته می شود. این روزنامه سال ۱۹۴۲ با هدف بازتاب صدای مردم و ایستادن در برابر قوانین ناعادلانه انگلیسی ها افتتاح شد.

تیراژ این روزنامه ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه عنوان شده است.

۶- روزنامه «ماینیچی»

این روزنامه ژاپنی بعنوان ششمین روزنامه پرتیراژ جهان شناخته می شود. روزنامه «ماینیچی» دو بار در روز منتشر می گردد و علاوه بر نسخه چاپی، در فرمت های مختلف وب سایت انگلیسی، هفته نامه ای دو زبانه و.. هم با مخاطبان خود در ارتباط می باشد.

تیراژ این روزنامه ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار نسخه است.

۷- روزنامه « رفرنس نیوز»

روزنامه «رفرنس نیوز» هم از كشور چین هفتمین روزنامه پرتیراژ جهان به حساب می آید. این روزنامه كار خویش را از سال ۱۹۳۱ آغاز كرد و بعنوان روزنامه ای دولتی اخبار جهان را با دقت تمام منعكس می كند. همینطور «رفرنس نیوز» اخبار خویش را در شبكه های اجتماعی به زبان های مختلف در اختیار مخاطبان قرار می دهد.

این روزنامه با تیراژ سه میلیون و ۷۳ هزار منتشر می گردد.

۸. روزنامه «آمار اوجالا»

این روزنامه هندی بعنوان هشتمین روزنامه پرتیراژ جهان شناخته می شود. این روزنامه بعد از استقلال كشور هند در سال ۱۹۴۸ تاسیس شد.

تیراژ روزنامه «آمار اوجالا» ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار اعلام شده است.

۹. نهمین روزنامه پرتیراژ حهان؛ روزنامه انگلیسی زبان از هند

روزنامه "The Times Of India" كه به زبان انگلیسی در كشور هند منتشر می شود، یكی از روزنامه های شناخته شده این كشور به حساب می آید. این روزنامه قدیمی ترین روزنامه هند است كه همچنان منتشر می گردد. نخستین شماره این روزنامه سال ۱۸۳۳ توسط فردی انگلیسی منتشر گردید. سال ۱۹۹۱ BBC، روزنامه "The Times Of India" را بعنوان یكی از شش روزنامه برتر جهان معرفی نمود.

تیراژ كنونی این روزنامه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نسخه است.

۱۰. روزنامه «نیكی» از ژاپن

دهمین روزنامه پرتیراژ جهان هم یك روزنامه ژاپنی به اسم «نیكی» است. این روزنامه بعنوان یكی از معروف ترین روزنامه های مالی جهان شناخته می شود.
رتبه روزنامه كشور زبان تیراژ ۱ «یومیوری» ژاپن ژاپنی ۹، ۱۰۱، ۰۰۰ ۲ «آساهی» ژاپن ژاپنی ۶، ۶۲۲، ۰۰۰
۳ USA Today آمریكا انگلیسی ۴، ۱۳۹، ۰۰۰ ۴ «باساكار» هند هندی ۳، ۸۱۸، ۰۰۰ ۵ «جاگران» هند هندی ۳، ۳۰۸، ۰۰۰ ۶ «ماینیچی» ژاپن ژاپنی ۳، ۱۶۶، ۰۰۰ ۷ «رفرنس نیوز» چین چینی ۳، ۰۷۳، ۰۰۰ ۸ «آمار اوجالا» هند هندی ۲، ۹۳۵، ۰۰۰ ۹ The Times of India هند انگلیسی ۲، ۸۳۶، ۰۰۰ ۱۰ «نیكی» ژاپن ژاپنی ۲، ۷۲۹، ۰۰۰
منبع: سایت www.worldatlas.com




1397/06/25
14:17:29
5.0 / 5
2769
تگهای خبر: سایت , شبكه , مخاطب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،