بی بدیل  - Bibadil
04 اردیبهشت 1403   23 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
گالری گردی در پایتخت؛

خیابان ولیعصر قاب می شود، یك كاریكاتوریست در حرمسرای ناصرالدین شاه

خیابان ولیعصر قاب می شود، یك كاریكاتوریست در حرمسرای ناصرالدین شاه بی بدیل دات كام: نمایشگاه عكس خیابان ولیعصر؛ پوشه اول و كاریكاتورهای بزرگمهر حسین پور با عنوان یك كاریكاتوریست در حرمسرای ناصرالدین شاه جمعه ۲۰ مهرماه افتتاح می شوند.



به گزارش بی بدیل دات كام به نقل از مهر، برپایی نمایشگاه های هنری در حوزه تجسمی یكی از فرصت های مناسب بروز و ظهور هنر و خلاقیت هنرمندانی است كه سال ها در این عرصه فعالیت می نمایند و این نمایشگاه ها اغلب، جمعه های هر هفته افتتاح می شوند. سومین جمعه مهرماه هم همچون هفته های پیش گالری ها با افتتاح نمایشگاه های مختلف كار خویش را ادامه می دهند. در زیر لیست تعدادی از نمایشگاه های هنری كه در روز جمعه ۲۰ مهرماه افتتاح می شوند، می خوانید.
خانه هنرمندان ایران
دهمین نمایشگاه گروهی نقاشی اعضای بالای ۴۰ سال انجمن هنرمندان نقاش ایران از ۲۰ مهر تا ۱ آبان در گالری های خانه هنرمندان ایران برگزار می گردد. در دهمین كارنمای پژوهشی اعضای بالای ۴۰ سال انجمن هنرمندان نقاش ایران ۳۰ هنرمند نقاش حضور دارند. رویداد حاضر ششمین كارنما برای اعضای بالای ۴۰ سال انجمن هنرمندان نقاش ایران است. در این نمایشگاه آثار محمدرضا آتشزاد، اعظم ابریشم كار، مهدی احمدی، پروین اریسیان، مریم اوحدی، لادن اورنگی، سپیده باقری، الهام تجلی، پرویز حبیب پور، داریوش حبیب خانی، هومن خطیبی، فتان دهقانی، شهره دمستانی، سپیده راثی زاده، فرشاد رضایی، منصور رفیعی، سعید رفیعی منفرد، محمدعلی روح اللهی، حسین زراعتی، اكرم سرتختی، فریبا سلطانی، سید مجتبی سیادتی، امیر عباسی، حسین فلاح عدل، فریماه فرهت نیا، عبدالناصر گیو قصاب، شهلا محجوبی، محمد معمارزاده تهران و زهرا باقری در معرض دید مخاطبان قرار می گیرد.
گالری خیال شرقی موسسه صبا
نمایشگاه تصویرگری «رنگ و زندگی» عصر جمعه ۲۰ مهر از ساعت ۱۶ با حضور جمعی از پیشكسوتان و استادان هنر تصویرگری در كنار هنرمندان جوان در گالری خیال شرقی صبا برپا می گردد. در این نمایشگاه كه تا ۲۶ مهر ادامه خواهد داشت ۹۶ تصویرگر با بالغ بر ۳۵۰ اثر به كیوریتوری خسرو انصاری حضور خواهند داشت.
گالری رسول مهر
نمایشگاه «سكوت رنگ» ساعت ۱۶ روز جمعه ۲۰ مهرماه در نگارخانه رسول مهر واقع در سعادت آباد، بلوار دریا، خیابان مطهری شمالی، كوی ارغوان، بلوار مروارید افتتاح می گردد و تا ۲۶ مهرماه ادامه دارد. در این نمایشگاه آثار نادیا سیاحی، الهام محمودی، نیلوفر محمودی، مریم حسینی نژاد، دامون گلریز، فروغ مؤدب، سونیا صادقی، نسرین رسولی، محبوبه لبافی، كیمیا نیك نفس، لاله علی خان فام، گلایل همایی راد، رضا رشیدپور، مهدی لبافی، محمد فتحی، فهیمه فدوی، مونا بخت، فرزانه فدوی، نغمه عباسی، زهره صمدبین، نسرین عطایی، ناهید عطایی، الناز پور سهراب، مژگان اصلیان، مریم سلطانیه، یلدا نعیمیان، رامونا ایزدی یار، صفوره دكایی، طاهره مرادنیایی و الناز خوشروی به نمایش گذاشته می گردد.
گالری آس
نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «هندسه درون پویی» جمعه ۲۰ مهرماه در گالری آس به نشانی شریعتی، بالاتر از پل رومی، جنب بانك پارسیان، شماره ۱۸۳۱ افتتاح می گردد. در نمایشگاه گروهی نقاشی «هندسه درون پویی» كه به كوشش پرهام دیده ور برگزار می شود، آثار هنرمندانی همچون رضا حسینی، فرح ابوالقاسم، ساسان نصیری، عیسی جباری، همایون تك، حسین چراغچی، شیما خشخاشی، مانی مهرزاد، فتان دهقان، الهام روشنی، سیاوش حاتم و دانیال ملانوروزی به نمایش گذاشته می گردد.
گالری اُ
نمایشگاه نقاشی از آثار مسعود غفاری با عنوان «به صدای سگانِ سردآبه ات گوش كن» از روز جمعه ۲۰ مهرماه در گالری اُ به نشانی خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاك ۱۸، طبقه ی اول برگزار می گردد و تا اول آبان ادامه دارد.
در استیتمنت این نمایشگاه به قلم میلاد ملك پور آمده است: «و سردآب طبیعتی ست بكر با آوایی به گوش رسیدنی، دور از خورشیدِ همه گان و همه تاب كه انسان در آن هیچ گاه نه می تواند تنهاتر بودن، تنها خود است و خود. قلابی هم راهش اگر باشد، معركه ای ست برای صید ذات، طعمه اش تاریكی. این است آن تكیه گاه، حاصلِ حفرِ خودْ كردنِ انسانِ خردمند. كنفسیوس می گوید: «فضیلت چون یتیمی رهاشده باقی نه می ماند. او نیاز دارد همسایه گانی داشته باشد.» و سردآب اما آن یتیم رهاشده می تواند باشد، بی نیاز از همسایه. این ماییم و غیاب مان و نیاز به فروزه ی تهِ سردآب، افروز و فروزان و فرزانه اش خود، تا در مواجهه با آن، خویش را و خویش را به معنای واقعی نه مجازی هم سایه بیابیم.»
گالری آ
نمایشگاه نقاشی های كامبیز درم بخش و سهیل حسینی با عنوان «جغدآباد» از روز ۲۰ مهرماه ساعت ۱۶ در گالری آ به آدرس خیابان كریم خان زند، ابتدای شهید عضدی (آبان جنوبی)، كوچه ارشد، شماره هفت گشایش می یابد و تا اول آبان ادامه دارد.
«جغدآباد» نتیجه تاملی تصویری درباره یكی از رازآلودترین اسطوره ها است، جغدی كه گاه خردمند و خوش یمن و گاه بدیمن و بدقدم انگاشته می گردد. جغدهای درم بخش و حسینی اما فارغ از باورهای كهن، معنایی امروزی را جستجو می كنند، آنچنان كه در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: «شب از نیمه گذشته بود. تفكیكِ ستاره از آسمان دشوار بود. ماه پشتِ تاریكی پنهان مانده بود. تا پرت افتاده ترین سنگ اندازها جانوری نمی جنبید. تنها پرنده ای وحشی با چهره ای درشت و خسیس، چشم های گشادِ طلبكار، پاهای بزرگ و منقارِ خمیده و خویی دریده كه اطرافِ سرش دو دسته پَر شبیه به شاخ داشت، روی شاخه  درختی كهنسال نشسته بود. میانِ سكوتی كه سایه اش بر فضا سنگین افتاده بود، ناگهان، صدایی خفیف و خسته بلند شد. چیزی از شب جدا شده بود؛ چیزی كه انگار، در شب تنیده بود. چیزی كه انگار قبل از این تكّه ای از شب شده بود. نزدیك شدم. نزدیك تر شدم. نامش را پرسیدم. اظهار داشت: اشوزوشت. دوباره پرسیدم. شمرده تر اظهار داشت: اشوزوشت. پرسیدم كه كیستی؟ اظهار داشت: اشوزوشت. گفتم در چه كار خبره ای؟ اظهار داشت: شنیدن. گفتم دیگر چه؟ اظهار داشت: دیدن. گفتم دیگر؟ اظهار داشت: هیچ. گفتم به چه چیز آگاهی؟ اظهار داشت: هر چیز. گفتم به چه كار این جایی؟ اظهار داشت: كتیبه می خوانم. گفتم بخوان. اظهار داشت: در جهان صلح از سكوت پدید خواهد آمد. از بسیار شنیدن؛ سكوت پدید خواهد آمد. از بسیار دیدن سكوت پدید خواهد آمد. پس، در جهان، صلح، از سكوت پدید خواهد آمد. من بسیار می بینم و بسیار می شنوم. پس، پرنده ی صلحم. صلح، از من، پدید خواهد آمد. چون من، به سكوت پناه برده ام.»
گالری آریا، آتبین و Ag
نمایشگاه عكس «ولیعصر؛ پوشه اول» از روز جمعه ۲۰ مهرماه به كیوریتوری رامیار منوچهرزاده در سه گالری آریا، آتبین و Ag برگزار می گردد. دلیل انتخاب این گالری ها این است كه هر سه گالری در جهت خیابان ولیعصر هستند. «ولیعصر؛ پوشه اول» اولین عرضه هماهنگ از پروژه ای آموزشی و پژوهشی برای شناخت بهتر شهر تهران است. این پروژه، نگاهی متفاوت نسبت به «عكاسی» دارد و در جستجوی زبانی نو برای بیان و روایت پیچیدگی های شهری بر بستر ظرفیت ها و جذابیت های هنرهای تصویری است.
این پروژه عكاسی در طول یكسال گذشته شكل گرفته است و محصول فعالیت آموزشی دانشجوهای عكاسی است كه زیر نظر رامیار منوچهرزاده انجام شده است. این پروژه ها در سه پوشه مختلف برگزار می شود كه پوشه اول ولیعصر است و دو پوشه دیگر خیابان های شریعتی و انقلاب آزادی را پوشش خواهد داد و طول هر دوره یكساله خواهد بود.
گالری محسن
نمایشگاه چیدمان و مجسمه مهسا الف با عنوان «بایگانی الف» از ۲۰ مهرماه ساعت ۱۶ در گالری محسن به نشانی ظفر، خیابان ناجی، خیابان فرزان، كوچه نوربخش، بلوار مینای شرقی، پلاك۴۲ گشایش می یابد و تا ۱۱ آبان ادامه خواهد داشت. «بایگانی الف» شامل مجموعه ای خودنگاره بر سقف، نسخه های سوخته و بریده شده بر دیوار و باقی مانده هایشان است كه در محیط تیره ی منفی یك به همراه كتاب های نمك سودشده كتاب خانه در محیط روشن طبقه همكف گالری چیده شده اند.
گالری شیث
نمایشگاه گروهی عكس و گرافیك با عنوان «سودا» به كیوریتوری رویا شهسوار از روز جمعه ۲۰ مهر در گالری شیث به نشانی چهارراه ولیعصر، ضلع جنوبی پارك دانشجو كوچه شیرزاد شرقی نگارخانه شیث برگزار می گردد.
گالری سایه
نمایشگاه گروهی عكس با عنوان «روزمرگی های معاصر، فصل دوم: فراموشی» به نمایشگاه گردانی علی میراسماعیلی جمعه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۷ در گالری سایه به نشانی خیابان كریمخان، خیابان سنایی، خیابان سیزدهم، شماره ۲۱ برپا می گردد.
فصل اول این پروژه كه «كجواج ها» نام داشت در تیر ماه سال جاری در گالری سایه به نمایش در آمد. هنرمندان منتخب جهت شركت در هر یك از فصل های این پروژه، بدون وابستگی به هریك از سبك ها یا شیوه های تولید اثر هنری، با نگاهی فرارشته ای، تلاش در نمایش مفهوم روزمرگی در شكل معاصر آن دارند.
گالری آرتیبیشن
نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «الخاصیسم» شامل آثاری از هانیبال الخاص و تعدادی از شاگردان وی از روز جمعه ۲۰ مهرماه به مدت ۱۰ روز در گالری آرتیبیشن به نشانی خیابان میرداماد، میدان مادر، خیابان شاه نظری، خیابان كاظمی، خیابان مازیار، كوچه قندی(دریا)، پلاك ۶ گشایش می یابد. این نمایشگاه به صورت آنلاین هم قابل دسترس است.
در این نمایشگاه ۲۵ اثر از هانیبال الخاص و ۲۵ اثر از هنرمندانی چون رضا بانگیز، بهمن بروجنی، احمد وكیلی، احمد زهدی، مسعود سعدالدین، هادی ضیاالدینی، هارتونیان واهیك، ترانه صادقیان، نیلوفر قادری نژاد، ناصر محمدی، می سم نژاد رسولی، سمیرا دریا، فرزین قاسمی، فرخنده مرعشی و مهتاب نعمت الهی به نمایش درخواهد آمد. جایگاه هانیبال الخاص، وجه تاثیرگذاری او و جریان سازی آثارش را می توان بخش پررنگی از تاریخ هنر معاصر نقاشی ایران بخصوص پس از انقلاب دانست. از این جهت كه بیشتر آثار او منعكس كننده تاریخ اجتماعی و سیاسی است، پرداختن به آثار این هنرمند به درك بهتر هنر معاصر ایران كمك خواهد نمود.
گالری راه ابریشم
نمایشگاه كاریكاتورهای بزرگمهر حسین پور با عنوان «یك كاریكاتوریست در حرمسرای ناصرالدین شاه» از روز جمعه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۷ در گالری راه ابریشم به نشانی بلوار كشاورز، بین وصال شیرازی و قدس، ساختمان تكنو آجر، پلاك ۲۱۰ گشایش می یابد و تا ۱۵ آبان ادامه خواهد داشت.
بزرگمهر حسین پور درباره این نمایشگاه اظهار داشت: ایده اولیه این نمایشگاه نخستین بار با دیدن تصاویر سیاه و سفیدی كه خود ناصرالدین شاه با دوربینی كه خود از پاریس آورده بود و از زنان حرمسرایش انداخته بود به ذهنم رسید. كم كم این عكس ها بهانه و بستری شد تا بر مبنای آن ها حرف ها و نكته هایی كه دغدغه ی خودم بود را به آن اضافه كنم. این آثار تا به آنجا كه به اندازه چاپ كتابی برسد ادامه پیدا كرده و در آخر كتاب خواهد شد.
گالری دنا
نمایشگاه گروهی پوستر به مناسبت روز بزرگداشت حافظ با عنوان «لسان الغیب، حافظ» روز جمعه ۲۰ مهر ساعت ۱۶ در گالری دنا به نشانی خیابان سپهبد قرنی، پس از چهار راه طالقانی، كوچه سوسن، پلاك۴، زنگ۲ گشایش می یابد. این نمایشگاه كه با آثاری از قباد شیوا، بهزاد شیشه گران، ساعد مشكی، كیانوش غریب پور و ۲۳ هنرمند دیگر برگزار می گردد تا ۳۰ مهرماه برقرار خواهد بود.

1397/07/19
13:55:35
5.0 / 5
2894
تگهای خبر: اثر , اثر هنری , عكاسی , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،