بی بدیل  - Bibadil
01 اردیبهشت 1403   20 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
نشست عرق سرد در ایسنا

همه ی آنچه باران كوثری و سهیل بیرقی گفتند، باید بجنگیم

همه ی آنچه باران كوثری و سهیل بیرقی گفتند، باید بجنگیم بی بدیل دات كام: فیلم سینمایی «عرق سرد» این روزها در حالی در تعداد محدودی از سینماهای كشور اكران شده است كه باران كوثری، بازیگر نقش اصلی آن و همینطور كارگردان از شرایط نابرابری كه برای نمایش این فیلم به وجود آمده گِله دارند و نگران ادامه این وضعیت و تسری آن به دیگر شهرها هستند.


به گزارش بی بدیل دات كام به نقل از ایسنا، «عرق سرد» كه به كارگردانی سهیل بیرقی در جشنواره فیلم فجر رونمایی گردید، شرایط خاصی را در اكران پاییزی سینماها تجربه می كند. این فیلم كه باران كوثری ایفاگر نقش اصلی آن است روایتگر بخشی از زندگی یك زن ورزشكار است كه در بزنگاه مهم ترین رویداد ورزشی اش توسط همسر ممنوع الخروج می گردد و از مسابقات بازمی ماند.



«عرق سرد» علاوه بر نامزدی در رشته های بهترین تدوین، موسیقی و فیلمبرداری، هر پنج بازیگر اصلی اش نامزد دریافت جایزه شدند كه در نهایت سه سیمرغ بلورین جشنواره فجر سال قبل به این فیلم رسید و همین ها نوید اكرانی موفق را به این فیلم می داد.
«عرق سرد» كه به تازگی به جشنواره فیلم توكیو راه یافته و قرارداد اكران با یك كمپانی فرانسوی را هم امضا نموده است، بازی های متفاوتی را از بازیگرانش به تصویر كشیده و در جشنواره فجر هم بازخوردهای خوبی گرفت. این فیلم می توانست یكی از بهترن زمان های اكران را در اختیار داشته باشد اما با عنایت به شرایط نمایش عمومی فیلم ها، سازندگانش در نهایت مهرماه را برای اكران انتخاب كردند و با وجود اینكه می شد پیش بینی نمود فروش قابل توجهی در همان روزهای ابتدایی برای این فیلم رقم بخورد، تحریم ناگهانی حوزه هنری و گرفتن حدود یكصد سینما از این فیلم نقشه ها و برنامه ریزیِ ها را برای اكران بهتر این فیلم نقش برآب كرد.
وقتی جلوی اكران مردمی در مشهد گرفته شد
بماند كه علاوه بر از دست دادن سینماهای تحت اختیار حوزه هنری، دست اندركاران این فیلم قرار بود پنج شنبه شب 19 مهرماه، در سینما «اطلس» مشهد اكران مردمی داشته باشند كه طبق اعلام دست اندركاران فیلم؛ جلوی این اكران مردمی و حضور عوامل گرفته شد و این گروه بیم از دست دادن موقعیت های تبلیغاتی مهم را برای «عرق سرد» دارند.
باران كوثری كه این روزها مشغول بازی در فیلمی به كارگردانی رضا گوران است و سهیل بیرقی (كارگردان) به بهانه اكران این فیلم با حضور در خبرگزاری ایسنا، در یك گفت وگو به انتقاد از حوزه هنری و بی پناهی «سینما» پرداختند و از سختی های ساخت فیلم «عرق سرد»، تاثیری كه در مجلس شورای اسلامی داشته و هم نگرانی های خود برای از دست دادن دیگر ابزار تبلیغاتی باقی مانده برای این فیلم؛ همچون اكران مردمی سخن گفتند.




در ابتدای این گفت وگو سهیل بیرقی در پاسخ به اینكه با عنایت به حجم بالای فیلم های كمدی روی پرده با چه انگیزه و پیش بینی ای این زمان را برای اكران انتخاب كرده است؟ به ایسنا اظهار داشت: هم اكنون دورانی را پشت سر می گذاریم كه سینمای كمدی به شدت از جانب تهیه كنندگان، صاحبان سرمایه و سینمادارها مورد توجه است و متاسفانه بیشترین امكانات همچون بیشترین سانس، بیشترین سالن و بیشترین میزان تبلیغات به فیلم های كمدی كه از سطحی ترین تا بهترین نوع آنرا شامل می گردد اختصاص پیدا می كند، در نتیجه یك نوع نابرابری عجیب میان این ژانر و فیلم های اجتماعی وجود دارد كه سبب می شود، گاهی احساس تنهایی بكنی، آن هم وقتی می بینی یك نفره نمی توانی مقابل این جریان ایستادگی بكنی، چون هیچ كاری نمی توان برای این اتفاق انجام داد و هر چقدر هم فیلم موفقی ساخته باشی نمی توانی در مقابل این گستردگی فیلم های كمدی مقاومت كنی.
ما تا آخرین توان باید برای فیلم مان بجنگیم
در چنین اوضاعی در بهترین حالت فقط می توان امیدوار بود كه فیلم بتواند با گذشت زمان خودش را نشان دهد و من در این زمان تنها جوابی كه به خودم می دهم، همین است كه ما تا آخرین توان باید برای آنچه ساختیم بجنگیم و شاید گذر زمان، درست ترین عامل برای عیارسنجی فیلم باشد.




در این باره باران كوثری هم با اشاره به اینكه از موضع یك بازیگر به چنین شرایطی نگاه می كند، اضافه كرد: این ماجرا بعنوان بازیگر می تواند از یك جایی دلسردكننده و مایوس كننده باشد. چون فكر می كنی در فیلم هایی بازی می كنی كه دغدغه مند هستند اما بعد می بینی این فیلم ها تحت هر فشاری كمتر دیده می شوند و سالن و فضای كمتری برای تبلیغ دارند. با این وجود به نظرم چیزی كه همچنان ما را، یعنی چه بازیگر چه تهیه كنندگان اندكی كه هنوز به این سینما پایبند هستند و چه كارگردان ها، امیدوار نگه می دارد، این است كه مردم از این فیلم ها استقبال می كنند و با اینكه امكان دارد در حد فیلم های «حمایت شده» دیده نشوند، اما مردم تا جایی كه ممكن بوده همیشه از این فیلم ها حمایت كرده اند.

البته فیلم «عرق سرد» ماجرای پیچیده تری هم دارد و آن این است كه جدا از اكران در كنار فیلم های كمدی با تحریم حوزه هنری و هم منع پخش تیزرهای تلویزیونی هم روبرو شده است.

بیرقی درباره اینكه آیا قبل از شروع اكران از این اتفاقات آگاه بوده است؟ اظهار داشت: همه این ها مسائلی بود كه ما در شروع اكران با آن ها مواجه شدیم و فروش فیلم را هم بسیار تحت تاثیر قرار دادند چون اصلا فكر نمی كردیم در مقایسه با دیگر فیلم های در حال اكران، فضا تا این حد نابرابر شود.
تحریم حوزه هنری به طور رسمی اعلام نشده است
او اضافه كرد: حوزه هنری یك روز پیش از آغاز اكران و با وجود اینكه فیلم را دیده بود، اعلام نمود آنرا در سالن های خود نمایش نخواهد داد. این مسئله به صورت رسمی هم اعلام نشده و فقط به دفتر پخش پیغام داده شد. ما هم هر چه سعی كردیم با آن ها جلسه بگذاریم، موفق نشدیم و حتی نتوانستیم تلفنی صحبت نماییم. درواقع آن ها فقط یك پیغام دادند و بعد تمام 97 سالنی را كه برای «عرق سرد» داشتند، از ما گرفتند و حتی چند روز پس از اكران كه پردیس «هویزه» مشهد به حوزه هنری واگذار شد، نخستین كاری كه كردند پایین آوردن فیلم «عرق سرد» بود.
تلویزیون می گوید تیزری بدهید كه تصویر باران كوثری نباشد!
به این ترتیب الان فقط ۴۰ سینما در كشور داریم و از آن طرف با تبلیغات تلویزیونی هم مسئله داشتیم كه سابقه نشان داده تصویر «باران» (كوثری) را پخش نمی كنند و یكی از كارهای جدیدشان هم این است كه می گویند تیزری را به ما بدهید كه تصویر باران كوثری در آن نباشد، در حالیكه نمی دانم وقتی نقش اصلی یك فیلم باران كوثری است چطور باید چنین كاری كرد؟! ضمن اینكه من هم زیر بار چنین سفارشی نمی روم تا تیزری را بدون بازیگر اصلی آماده كنم. براین اساس در آستانه اكران، ۲ ابزار مهمی را كه می توانستند برای جذب مخاطب بیشتر كمك كنند از دست دادیم ولی مردم استقبال خوبی كردند و آمار روزانه رشد فروش را نشان داده است.




بر سینما، هر سازمان یا نهادی قدرت نمایی می كند
كوثری در این بخش درباره اینكه آیا تاكنون پیگیر شده چرا تلویزیون با پخش تصویرش مخالف است؟ اظهار داشت: از آنجایی كه این مورد برای من اهمیت نداشته و حتی اگر تلویزیون تمایلی به نشان دادن تصویر من داشته، من تمایلی نداشته ام، هیچ وقت پیگیری نكرده ام اما نكته مهم در این باره این است كه اگر ما نمی توانیم با هم كار نكنیم چه ارتباطی به پخش تیزر تبلیغاتی یك فیلم دارد؟ چون با این كار حقی از من سلب نشده و نمی گردد و این بازی بچه گانه ای است كه حق تهیه كننده را سلب می كند. كلا شرایط طوری پیش می رود كه فكر می كنم سینما مثل بچه ای است كه پدر و مادرش یا نیستند یا زوری ندارند و هر سازمان و ارگان و نهادی بر آن قدرت نمایی می كند.

بیرقی در این بخش خاطرنشان كرد: دو سال قبل كه فیلم «من» را اكران كردم، شرایط خیلی بهتری وجود داشت و تبلیغات متفاوت تری هم داشتیم، اما الان هیچكدام را در اختیار نداریم در حالیكه «من» به لحاظ سلیقه مخاطب و جذب تماشاگر، فیلم خاص تری بود ولی استقبال خیلی خوبی از آن صورت گرفت. اما الان مردم به لحاظ اقتصادی خیلی در مضیقه هستند و سینما در اولویت زندگی شان نیست و این شرایط ما را هم سخت تر كرده است. هرچند در همین اوضاع هم حمایت تماشاگران را بزرگترین مزیت فیلم «عرق سرد» نسبت به دیگر فیلم هایی می دانم كه روی پرده هستند.
هیچ بیلبورد تبلیغاتی در شهر نداریم
او در ادامه درباره بیلبوردهای شهری هم اظهار داشت: هیچ بیلبورد تبلیغاتی هم در شهر نداریم چون آن هم هزینه های خویش را دارد و جالب است كه شهرداری آنطور كه از بعضی فیلم ها حمایت می كند، «عرق سرد» را مورد حمایت قرار نداد. چنین تبلیغاتی نیازمند حمایت بخش خصوصی است و شرایط طوری نبوده كه به فیلم ما همانند برخی فیلم های دولتی بیلبورد مجانی داده شود.

بازیگر «عرق سرد» هم در این باره افزود: اصولاً برای فیلم یا تئاتر زمانی می توانید بیلبورد در اختیار بگیرید كه مطمئن باشید آن بیلبورد هزینه ها را برمی گرداند ولی واقعیت این است كه الان متوجه شده ایم تعداد زیادی از مردم به بهانه تماشا كردن فیلم «عرق سرد» به یكی از پردیس ها می روند و می بیینند فیلم در آنجا نمایش داده نمی گردد و به جایش فیلم دیگری را می بینند چون دشوار می باشد دوباره هزینه كنند و سراغ سینمایی دیگر بروند پس در این شرایط گرفتن بیلبورد اصلاً توجیه اقتصادی ندارد و این ها جدا از این است كه، ما سینما «آزادی» را كه برای مردم خیلی شناخته شده است و ستون مهمی برای فیلم بود، در اختیار نداریم. اما با این وجود تبلیغات سینه به سینه مهم ترین عاملی بوده كه فروش روزانه ما را افزایش داده است.



در ادامه نشست ایسنا درباره واكنش ها و حمایت هایی كه از جانب تیم های ورزشی بانوان یا تشكل های زنان صورت گرفته بحث شد كه ضمن اشاره این دو هنرمند به محبوب بودن فیلم «عرق سرد» میان انجمن های زنان و تشكل ها و تیم های ورزشی، از تاثیراتی كه این فیلم در مجلس داشته هم صحبت شد.

بیرقی دراین باره توضیح داد: درباره مجلس آخرین حرفی كه به من گفته اند، این است كه كمیسیون زنان در این باره طرحی را تقدیم مجلس كرده تا نخبگان زن بدون اذن همسر امكان خروج از كشور را داشته باشند و به نظرم آنچه در مجلس پیگیری می شود، اگر به اصلاح این قانون منجر شود برای من و تمام سازندگان «عرق سرد» كافی است.

این كارگردان جوان كه قبل از این تجربه ساخت فیلم «من» را در كارنامه كاری خود دارد، به انگیزه خود از ساخت این فیلم اشاره نمود و اظهار داشت: سال۹۶، هشت زن ورزشكار جهت شركت در مسابقات بین المللی توسط همسران خود ممنوع الخروج شدند و من در «عرق سرد» تلاش كردم بدون اینكه وارد زندگی آن ها شوم، اتفاق ها و سرفصل های مشترك را مثل پروسه جدایی، دادگاه و راضی كردن همسر برای سفر به تصویر بكشم و بقیه را با عنصر خیال پردازی خودم روایت كنم. انچه در این اتفاق برای مهم شد، این بود كه از این زن ها با وجود مطرح بودن اسم و رسم شان، هیچ كس نه حرفی می زد و نه كارشان پیگیری می شد و برایم عجیب بود وقتی با این ها این طور برخورد می گردد چه بر سر آن هایی می آید كه ناشناخته هستند و اصلا نمی دانیم كه هستند.
باران كوثری: نمی خواستیم فیلم با یك مبحث ژورنالیستی، هیجانی شود
تلاش كردم در فیلم به دور از شعارها باشم

كوثری هم كه علاوه بر فیلم هایی كه برای بازی انتخاب كرده، همواره در بعضی مسائل روز اجتماعی و سیاسی دغدغه ها و واكنش های خویش را بروز داده است، در این باره افزود: نقشی كه در «عرق سرد» داشتم جدا از فوق العاده بودن، به دغدغه های من هم خیلی نزدیك بود. اما دوست دارم بگویم پروسه ای كه ما بازیگران و هم سهیل در این مسیر گذراندیم مسئولانه بود و با وسواس زیادی به مبحث نگاه می كردیم چون نمی خواستیم فیلم با یك مبحث ژورنالیستی، هیجانی شود و فقط یك تیتر جنجالی داشه باشد. خیلی سعی كردیم درگیر جنجال ها نشویم و خودم هم تلاش كردم به دور از شعارزدگی و به دور از قضاوت بازی كنم و اینكه در قالب مانیفست دادن نروم، چون تماشاگر هم راحت تر می تواند ارتباط برقرار كند؛ هرچند برخی سایت های كه مواضعشان با من مشخص است نوشتند باران كوثری نقش عصیانگری را بازی كرده كه مانیفست اجتماعی می دهد و حتی اگر این هم باشد، من پروایی ندارم كه بگویم دوست دارم چنین نقشی را بازی كنم اما تمام تلاشم را كردم تا در فیلم به دور از این شعارها باشم.



باران كوثری و تاثیری كه علاقه مند است «عرق سرد» بر زنان بگذارد
وی با اشاره به اینكه «ما حتی سراغ شخصیت های اصلی نرفتیم چون شُبهه نزدیك شدن به آن ها را تولید می كرد و اینكه انگار داستان زندگی یكی از آن ها روایت می شود» درباره دغدغه هایی كه برایش مهم بوده و این نقش را به آن بهانه بازی كرده است و اینكه چقدر نتیجه آنرا موثر می داند؟ اظهار داشت: واقعیت این است كه من چاره دادن را وظیفه سینما نمی دانم و فكر می كنم صرف بیان یك مبحث آن هم موضوعی با این حساسیت كه تا به امروز درباره آن حرفی زده نشده كافی است تا بگوییم وظیفه اجتماعی خویش را به نحو احسن انجام داده ایم، البته این فیلم فراتر هم می توانست، برود چون تاثیر آن بر نمایندگان مجلس فعلا مشخص است ولی در كنار این ها اگر فقط 100 زن بعد از دیدن این فیلم، یادشان بماند موقع عقد كردن با گرفتن یك امضا می توانند اجازه خروج از كشور یا مواردی مشابه را داشته باشند، برای ما كافی است.

این گفت وگو با بحث درباره برچسب های فمنیسیتی به فیلم و اینكه زنان مخاطب اصلی فیلم هستند یا مردان ادامه پیدا كرد و باران كوثری با رد فمینیستی بودن فیلم تصریح كرد كه اگر اینطور هم بود پروایی در ایفای چنین نقشی نداشت.
«عرق سرد» از حقوق اولیه یك انسان صحبت می كند
این بازیگر اظهار داشت: اگر حرف زدن درباره حقوق اولیه یك انسان اسمش فمینیست بودن است، هیچ ابایی ندارم كه بگویم فمینیستم یا در یك فیلم فمینیستی بازی كردم، اما نكته اینجاست كه «عرق سرد» درباره حقوق اولیه یك انسان صحبت می كند و این اصلا به معنای فمنیستی نیست. ضمن اینكه تماشاگران زیادی هم هستند كه با شخصیت مرد داستان همذات پندری می كنند چون سعی شده قضاوتی در این فیلم وجود نداشته باشد.

«عرق سرد» فیلم زنانه ای نیست

بیرقی هم دراین باره بیان كرد: اینكه مخاطب فیلم بیشتر مردان هستند یا زنان نسبی است ولی به جهت تاثیرگذاری، خودم بیشتر زنان را مخاطب اصلی فیلم می دانم و آن ها را دعوت به تماشای فیلم می كنم چون باآنكه مردهای بسیاری را دیدم كه با دیدن فیلم منقلب شدند ولی زمینه آشنایی حقوقی و قانونی بیشتری برای زنان فراهم می آورد. با این وجود تاكید می كنم «عرق سرد» فیلم زنانه ای نیست یعنی جایگاه انسانی را تعریف كردیم و اصلاً به سمت جایگاه زنانه یا مردانه نرفتیم.

این فیلمساز جوان در پاسخ به اینكه آیا از ابتدا شخصیت مرد داستان خویش را یك مجری تلویزیون انتخاب كرده بود و آیا این انتخاب به ماجراهای حاشیه ای برخی چهره های تلویزیونی هم برمی گردد؟ اظهار داشت: تمام آن حاشیه ها به صورت كلی می توانست وجود داشته باشد ولی از همان اول یك مجری تلویزیونی برای این نقش در نظرم بود چون وقتی در رسانه كار می كنی یكسری محدودیت ها برایت پیش می آید، یعنی به همان اندازه كه مشهور می شوی به محدودیت هایی هم دچار می شوی.علاوه براین، دو شخصیت اصلی فیلم باید هر دو افرادی مطرح می بودند تا بتوانند روبروی همدیگر قرار گیرند و این چالش و موقعیت دراماتیك بیشتری را به وجود می آورد.

كوثری و بیرقی در همین بخش از امیر جدیدی هم یاد كردند كه با پیمودن پروسه ای سخت، نقشی متفاوت را بازی كرده است.

بیرقی در ادامه بعد از اشاره به فیلم «من» كه با بازی لیلا حاتمی به شكلی دیگر به زنان پرداخته بود و اینكه آیا به دنبال ساخت فیلم با همین روند است؟ یا اینكه امكان دارد با جوی كه برای فیلم های كمدی وجود دارد سراغ ساخت یك فیلم كمدی برود؟ اظهار داشت: نمی توانم از آینده چیز دقیقی بگویم چون آنچه از درونم شكل می گیرد را می سازم. البته احوالی كه این روزها می بینم اینطور نیست كه بگویم چون كمدی در بورس است، من هم كمدی بسازم. اصولا برای ساخت فیلم جریانی در من شكل می گیرد كه از یك جرقه به یك ایده و بعد فیلمنامه تبدیل می گردد. فیلمنامه های من معمولا با یك كاراكتر شروع می شوند و بعد داستان آن ها پرداخته می گردد. الان هم در حال نوشتن فیلمنامه ای هستم كه قهرمانش یك زن مُسن است.

باران كوثری هم درباره تمایل خود به بازی در فیلم های كمدی اظهار داشت: من معمولا خودم را در بازی و برای پذیرش نقش محدود نمی كنم، بیشتر برای آنچه پیش آید تصمیم می گیرم. البته فیلم های كمدی خوبی تابحال تولید شده مثل «اجاره نشین ها» و بطور قطع اگر از فیلم های كمدی استقبال شود همه خوشحال می شویم اما ماجرا این است كه به هر قیمتی كمدی ساختن و اینكه ترجیح سینمادارها بر این باشد كه هر نوع كمدی را نمایش دهند و آن ها همیشه در اولویت اكران باشند، اذیت كننده است. با این وجود برای بازی در یك فیلم، نقش باید مرا جذب نماید و خیلی خوب می دانم امكان بازی در فیلم هایی مثل «خون بازی»، «عرق سرد» یا «عصبانی نیستم» همیشه پیش نمی آید.



در بخش پایانی این مصاحبه حرف آخر كارگردان و بازیگر فیلم «عرق سرد» باز هم به وضعیت نابرابر اكران این فیلم با دیگر فیلم های روی پرده برگشت.
كار حوزه هنری نابخشودنی است
بیرقی بیان كرد: می خواهم به حوزه هنری بگویم كاری كه با فیلم «عرق سرد» كردند نابخشودنی است. چون این فیلم تمام مراحل قانونی را طی كرده، یعنی پروانه ساخت گرفته و بر مبنای آن تولید شده است، بعد پروانه نمایش گرفته و تمام مسائل و اصلاحیه هایی كه شورای پروانه نمایش مدنظر داشت را رعایت كرده و بعد راهی اكران شده است، اما یك روز مانده به اكران سراسری فیلم، وقتی یك سازمان پا پس می كشد و ۹۷ سالن خویش را از فیلم دریغ می كند سبب می گردد بخش اعظمی از سرمایه یك آدم به باد رود و این اصلا چیزی نیست كه قابل جبران باشد.
او اظهار داشت: حوزه هنری بدون هیچ توضیحی با نسل جوانی كه فیلم می سازد چنین كاری را كرد. در حالیكه دو سال بود هیچ فیلمی را تحریم نمی كردند و با تغییر مدیریت، شعار تعامل با فیلمسازان را سر می دادند. حتی اگر قرار بود تحریم كنند هم به شكل دیگری تحریم می كردند مثلاً سانس های كمتری در اختیار فیلم قرار می دادند اما الان حتی حاضر نشدند سانس كمتری به فیلم «عرق سرد» بدهند یا گفت وگو كنند. در صورتیكه من خودم پیشنهاد دادم اگر اصلاحیه ای دارند حاضرم آنرا به شكل جدید در فیلم اعمال كنم ولی هیچ جوابی نگرفتم و تمام این ها نابخشودنی است چون حتی امكان گفت وگو با ما را هم فراهم نكردند.
فیلم «عرق سرد» الان خیلی تنهاست و وزارت ارشاد و شورای صنفی نمایش هم با او همراهی نمی كنند.
باران كوثری: باید مجوز ارشاد كفایت كند
كوثری هم دراین باره بیان كرد: به نظرم با عنایت به تمام اتفاقاتی كه در حوزه فرهنگ و هنر و بخصوص سینما، تئاتر و موسیقی (كنسرت) رخ داده، لازم است وزارت ارشاد یك حمایت اساسی از سینما و تئاتر و موسیقی داشته باشد چون در این حوزه ها به لحاظ قانونی، باید مجوز وزارت ارشاد كفایت كند ولی چرا هربار یكی می تواند حرفی بزند و جلوی برنامه ای گرفته شود؟ چرا حوزه هنری مانع می شود؟ یا چرا برنامه های هنری از جاهای دیگر تحت فشار قرار می گیرند؟ از جاهایی كه حتی نمی توانند اسم آن ها را به ما بگویند. برای من سوال است تا چه زمانی قدرت یكسری آدم ها كه هیچ ارتباطی به حوزه فرهنگ و هنر ندارند باید بالاتر از قدرت وزارت ارشاد قرار بگیرد؟ و تا كی باید با استفاده از آن ها صدمه ببینیم؟

سازندگان «عرق سرد» چگونه مخاطبان را دعوت كردند؟
بیرقی و كوثری در انتها برای دعوت مردم به تماشای فیلمشان گفتند: اگر مردم دوست دارند فیلمی كه صادقانه تولید شده و قصه ای صادقانه را هم تعریف می كند ببینند، «عرق سرد» را تماشا كنند.

باران كوثری هم مخاطبان خویش را اینطور دعوت كرد: به آن هایی كه تصمیم دارند سینما نروند نمی دانم چه بگویم چون فكر می كنم یا شرایط اقتصادی آنرا ندارند یا حوصله اش را، كه در هر دوصورت با این وضعیت سیاسی واقتصادی و اجتماعی به آن ها حق می دهم اما از آن هایی كه دوست دارند فیلمی را ببینند دعوت می كنم «عرق سرد» را بعنوان یك فیلم كاملا مستقل ببینند؛ فیلمی كه از لحظه ساخت با یك سرمایه شخصی و سختی زیاد كارش را آغاز كرد تا به جشنواره فجر و اكران عمومی رسید و در تمام این مراحل حمایتی نداشته و كاملاً دلخوش به حمایت مردم بوده است.
گفت وگو از پرستو فرهادی، شیما غفاری ایسنا






1397/07/20
23:00:49
5.0 / 5
2372
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،