بی بدیل  - Bibadil
06 اردیبهشت 1403   25 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
در نشست خبری مطرح شد:

تحریم ها حضور ایران در بینال ونیز را سخت كرد، هزینه ها نصف شد

تحریم ها حضور ایران در بینال ونیز را سخت كرد، هزینه ها نصف شد بی بدیل دات كام: مدیركل هنرهای تجسمی حضور ایران در پنجاه و هشتمین بینال ونیز را در شرایط تحریم، سخت ارزیابی كرد.



به گزارش بی بدیل دات كام به نقل از مهر، نشست خبری نمایشگاه هنر ایران در بینال ونیز شنبه ۱۴ اردیبهشت با حضور هادی مظفری مدیركل هنرهای تجسمی، علی میرعظیمی، رضا لواسانی و سمیرا علیخانزاده هنرمندانی كه در این رویداد حضور دارند، در تالار وحدت اجرا شد.
هادی مظفری مدیركل هنرهای تجسمی و كمیسیونر پاویون ایران در ونیز گزارشی از حضور ایران در پنجاه و هشتمین بینال ونیز نمایش كرد و درباره انتخاب اسپانسر برای این رویداد اظهار داشت: برای انتخاب اسپانسر با وسواس و دقتی بانك آینده را برگزیدیم چون رویدادهای هنری را با جدیت دنبال می كند.
مدیركل هنرهای تجسمی درباره چگونگی پیوند سه هنرمند در پاویون ونیز عنوان كرد: سمیرا علیخانزاده از گذشته می گوید، رضا لواسانی از حال می گوید و شكوه زندگی را معنا می كند و میرعظیمی هم از فراگیری، آموزش و آینده را بیان می كند و در كل، مجموعه ای از زندگی را تداعی می كند.
وی درباره فضای اختصاص داده شده به غرفه ایران و اینكه این فضا ثابت است یا خیر، توضیح داد: فضای نمایشگاهی كه كشورهای دیگر در اختیار دارند سال هاست كه این فضا را در اختیار دارند و تثبیت شده اند و در آرسناله جیاردینی قرار دارد. غرفه ایران در میدان سن ماركو در اصلی ترین بخش شهر قرار دارد كه شامل ۲۸۰ متر فضای مسقف است و تا آذرماه نمایشگاه هنر ایران ادامه دارد.
مظفری در مورد اعلام هزینه های حضور ایران در بینال ونیز باز اظهار داشت: چون بینال ونیز دوره شش ماهه است، هم اكنون رقم هزینه دقیق را نمی توان بیان كرد اما امسال خیلی صرفه جویی شده است و می توانم بگویم امسال، نیمی از هزینه های موجود را صرف خواهیم كرد.
وی همین طور اشاره كرد: ما در شرایط عادی نیستیم و مشكلات خیلی از قبیل اجاره كردن غرفه، بیمه كردن آثار و واریز وجه و انتقال آثار و به عبارتی حمل و نقل آثار و نصب آنها روبرو بودیم و از این جهت به شدت تحت فشار بودیم چونكه مادامی كه فضای نمایشگاهی موجود بیمه نشود هیچكسی در ایتالیا حاضر به بستن قرارداد بیمه ای نبود اما به لطف خدا و تلاش دوستان در مؤسسه هنرهای تجسمی، موزه هنرهای معاصر تهران و دفتر تجسمی موجب شد نتیجه بدهد.
مظفری در مورد انتخاب هنرمندان برای حضور در بینال ونیز و نبود سند بالادستی برای این انتخاب اظهار داشت: بنا داشتیم كیوریتور انتخاب نماییم و طبیعتاً انتخاب هنرمند برعهده كیوریتور است اما چون فرآیندمحور بودن این رویه مهم می باشد، از شورای انتخاب ۳۰ نفره ای دعوت كردیم تا این انتخاب را انجام دهد كه حسن سلطانی رئیس دانشگاه هنر، فرح اصولی، امیر سقراطی، محسن سلیمانی، احسان آقایی، علی بختیاری و بنده باز در این شورا بودیم كه در واقع وظیفه كیوریتور را انجام داد.
وی با اشاره تصور جهان از ایران بیان كرد: جهان تصور رایجی نسبت به هنر ایران دارد و اینطور ترویج شده كه هنر ایران در صنایع دستی خلاصه شده است اما كوشیدیم هنرمندی انتخاب گردد كه با زبان جهانی هنر آشنا باشد و تصویر امروزی تری از ایران را بتواند در كارش نمود دهد.
رضا لواسانی یكی از هنرمندان حاضر در رویداد پنجاه و هشتم ونیز درباره كارش اظهار داشت: عنوان اثر من، زندگی است و چون در حوزه زبان فارسی و شعر سال ها فعال هستم و كارهایم بطور پیوسته در این حوزه می باشد و بیشترین تلاش من این است كه در تصاویرم شعر و زبان را به نمایش بگذارم. ابعاد این كار، ۱۷ متر است و پاپیه ماشه با مواد بازیافتی كار شده است.
سمیرا علیخان زاده دیگر هنرمند حاضر در ونیز بیان كرد: ۲ سال پیش نمایشگاهی از آثارم در گالری اثر انجام شد و وقتی قرار شد برای ونیز كار بدهم، اهتمام كردم كاری ویژه انجام دهم. «شبح صلب خاطره» عنوان اثرم است كه در مورد نبودن آدم ها در عكس ها است. این كار ۵ لته است كه روی دیواری ۱۱ متری نصب می شود و به سبب نقش بستن خاطره شبح وار آدم ها نامگذاری شده است.
چیدمان «شاهد آواز» عنوان اثر علی میرعظیمی است. وی در مورد این اثر اظهار داشت: سینما را خیلی دوست دارم و از جانب دیگر نوشتار و مدیوم هنر استعاره ای است كه قبل و بعدش را شدت می بخشد. این كار بطور مشخص از حدود سه سال پیش شروع شده و روی مفهومی سینمایی ادبی كار می كند و شات ریورس شات را نمود می دهد كه تاثیرگرفته از آثار ژان لوك گدار درباره بوسنی و فلسطین است. خام بودن متریال در این كار بسیار مهم می باشد و از آهن، چوب، شیشه، سلفون، لامپ و … بهره برده ام.
سام فرخی نماینده بانك آینده باز در این جلسه اظهار داشت: آموزش و سلامت در بانك آینده بعنوان مسئولیت اجتماعی تعریف شده است. نمایشگاه لوور تجربه شیرینی برای ما بود و با بازخوردهای خوبی مواجه شدیم كه همین سبب شد مسیر را ادامه دهیم. نوع نگاه بانك آینده ساختارشكنانه است و البته چون ذات هنر ساختارشكنانه است با این مساله منافاتی ندارد و از دوستان خواستیم هر آنچه لازم است ما را بعنوان همراه بدانند.


منبع:

1398/02/14
15:33:11
5.0 / 5
2413
تگهای خبر: آموزش , اثر , سینما , شعر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،