بی بدیل  - Bibadil
07 اردیبهشت 1403   26 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
علی عسكری هدف آینده صدا و سیما را در فضای مجازی، اعلام كرد:

محصولات صدا و سیما به صورت مجانی در اختیار مخاطبان

محصولات صدا و سیما به صورت مجانی در اختیار مخاطبان به گزارش بی بدیل دات كام رئیس صدا و سیما در اختتامیه شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با اشاره به اینكه صداوسیما خدمات و سرویس های فرهنگی خویش را به صورت مجانی به مردم عرضه می دهد، اظهار داشت: راهبرد ما این است كه خدمات و سرویس های صدا و سیما را در بستر فضای مجازی و شبكه های موبایلی به وصورت مجانی به مردم عرضه نماییم.


به گزارش بی بدیل دات كام به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، علی عسكری اظهار داشت كه در اجلاس سه روزه فناوری رسانه ۱۰ كمیسیون مختلف، ۴۰ نشست تخصصی و۲۶۰ ایده جدید كه به محصول هم رسیده و تعداد قابل توجهی از آنها ایده های همكاران آنها در سازمان است، برگزار گردید.
عسكری با اشاره به اینكه در دنیای امروز، ماهیت رسانه ها به توانمندی رقابت پذیری آنها بستگی دارد، اظهار داشت: اگر یك رسانه این توان را نداشته باشد، نمی تواند رقابت كند و از صحنه رقابت محو و نابود می شود. نقش فناوری رسانه هم در این رقابت بسیار تعیین كننده است؛ یعنی كسی كه در تراز بالایی از فناوری رسانه باشد به تاب آوری و مقاومت كمك می نماید و سبب می شود كه یك رسانه برتر، مقاوم و رقابت پذیر باشد. ازاین رو فناوری رسانه در سه ساحت گوناگون می تواند به این امر كمك نماید. اول در زمینه تولید؛ یعنی كسی كه دارای تراز بالای فناوری باشد تولیداتش باكیفیت تر خواهد بود كه عنصر رقابتی مهمی است. علاوه بر این، فناوری رسانه در زمینه سرویس ها و خدمات هم بسیار موثر است به این معنا كه هر چقدر توانایی سخت افزاری و نرم افزاری بالا برود، توانایی عرضه سرویس ها هم ارتقا می یابد كه این امر در ضریب انتشار مؤثر خواهد بود.
وی افزود: فناوری رسانه در زیرساخت ها، فیبر نوری و همینطور شبكه دسترسی موبایل هم تاثیر دارد. آنچه مهم می باشد اینكه در میان همه فناوری ها، پهن باندها و گسترش زیرساخت های آن سرعت بیش تری یافته است. در آینده هم تمركز بر استفاده از فناوری سایبر قرار می گیرد و فضای مجازی و اینترنت روند و رشد فزاینده ای پیدا كرده است و این یك علامت و اخطار مهم برای ماست كه باید آنرا جدی بگیریم. راهبرد ما این است كه خدمات و سرویس های صدا و سیما را در بستر فضای مجازی و شبكه های موبایلی هم مجانی به مردم عرضه نماییم. گرچه در زمینه پهن باند فضای مجازی كار می نماییم اما بعنوان رسانه ای فراگیر، ساحت دیگری فراروی ما است كه در آن بعنوان تسهیل گر عمل خواهیم كرد. در این فضا در كنار همه فعالان بخش خصوصی خواهیم بود تا فوران تولیدات در این فضا ایجاد شود و جوانان ایرانی محصولات فراوانی برای كشور تولید كنند.
او اضافه كرد: باید تولیدات داخلی را شكوفا كنیم؛ چونكه اگر افراد توانمند بتوانند تولید كنند، با تعامل و هم افزایی در این حوزه، حضور فعالی خواهیم داشت. صدا و سیما می كوشد با یاری گرفتن از نیروهای توانمند، جبهه ای ملی در مقابل این هجمه در فضای پهن باند شكل دهد. امروز آمریكایی ها از اینترنت ضد سایر كشورها و ملت ها استفاده می نمایند و از آن برای جذب منافع خودشان بهره می برند. آنها می كوشند مرزهای كشورها را درهم بشكنند و بر فرهنگ و هویت ملت ها چیره شوند. این راهبردی است كه آنرا تئوریزه و از راه اینترنت عملی می كنند.
عسكری بیان كرد: امروز كشورهایی چون عراق، لبنان، هنگ كنگ، بولیوی درگیر این هدف آمریكایی ها شده اند و آنچه امروز در این كشورها شاهد می باشیم، نتیجه همین مبحث است.
همچنین رضا علیدادی - معاون توسعه و فناوری رسانه - در این برنامه اظهار نمود: یكی از موضوعات و محورهایی كه مقام معظم رهبری در صنعت رسانه مطرح فرمودند، مبحث توجه به پژوهش و حركت كشور در راه پیشرفت بوده است، علمی كه مبنای آن داخلی باشد و از مرحله ترجمه و كپی سازی، خارج و صرفاً بومی سازی و در مرحله تولید قرار گرفته باشد. افتخار می نماییم كه در بخش علمی این اجلاس با دریافت ۱۲۵ مقاله كه برای نخستین بار در اجلاس شانزدهم به صورت علمی پژوهشی عرضه شد، یكی از این مطالبات را محقق كرده ایم و همچنان به سمت پیشرفت حركت می نماییم. در نهایت ۲۹ مقاله پذیرش و انتخاب می شوند و ضمن ارائه، مورد استفاده كارشناسان و متخصصان حوزه صنعت رسانه قرار خواهند گرفت.
وی افزود: موضوعات مختلفی همچون ورود به هوش مصنوعی در مجموعه های فناوری رسانه، نرم افزارهای مختلف تبدیل و ماشین های یادگیرنده، موضوعات مخابراتی و انتشار آن به بخش های مختلف در زمینه بهینه سازی ها و بهبودسازی ها و موضوعات استودیویی، معماری رسانه های نوین و مواردی كه مبین پیشرفت علم در حوزه صنعت رسانه در سازمان است، در این بخش اجلاس عرضه شد. علاوه بر این نوآوری ها، فناوری های تولید هم برای نخستین بار در این اجلاس عرضه شد كه مورد استقبال بازدیدكنندگان قرار گرفت.
علیدادی اظهار داشت: ۱۴ محصول پیشرفته كه در مراسم امروز به دست رئیس سازمان رونمایی گردید، نشان از حركت سازمان به سمت پیشرفت صنعت رسانه دارد. همینطور بررسی وضعیت فناوری، بررسی وضعیت مدیریتی، بررسی نقاط قوت و ضعف در حوزه صنعت رسانه و حوزه زیرساخت، از موضوعات مهم مدنظر این اجلاس بود. برگزاری ۴۰ نشست تخصصی با حضور نخبگان، خبرگان و استادان دانشگاه های مختلف هم از اقدامات شایسته این اجلاس بود كه امیدواریم بتوانیم از دانش و توان این نخبگان استفاده نماییم.
رییس اجلاس شانزدهم با اشاره به پیشرفت های صدا و سیما اظهار نمود: صداوسیما یك سازمان رو به توسعه و پیشرفت است؛ سازمانی كه دائماً در حال گسترش زیرساخت ها و استفاده از خلاقیت ها و نوآوری هاست. البته محور مهمی كه رئیس محترم سازمان برای رسانه ملی ترسیم كردند، توسعه عدالت محور و خدمت بی منت برای مردم شریف و عزیز ایران اسلامی است كه نتیجه این سیاست خدمت مدارانه، توسعه دائمی در حوزه های مختلف و توسعه متوازن در تمام زنجیره های تولیدی، پخش و انتشار است.
وی همینطور تصریح كرد: در این زمینه، استفاده از تجهیزات، امكانات و پیگیری مبحث توسعه و در نهایت بهره برداری و نگهداری هوشمندانه و كارشناسانه، اتفاقی است كه به صورت دائمی در معاونت توسعه و فناوری رسانه در حال انجام می باشد. توسعه تلویزیون دیجیتال، رادیوهای fm موج متوسط، توسعه زیرساخت های استودیوها و انتشار و انتقال ماهواره ای، دستاورد تلاش شبانه روزی متخصصان جوان صدا و سیما است. همه این موارد، نتیجه اقداماتی است كه در نمونه ای دیگر می توان به تكمیل پروژه سنگین سازی اتوماسیون های نوین و... كه در حال انجام می باشد، اشاره نمود.
علیدادی درباره برگزاری كمیسیون ها اظهار داشت: اجلاس شانزدهم با مد نظر قراردادن و ارزیابی عملكرد همكاران، كمیسیون هایی را تشكیل داد كه هر یك از آنها مواردی را به دقت مورد ارزیابی قرار دادند. به صورت كلی ۵۰۰ مدیریت فنی مورد ارزیابی قرار گرفته كه در مرحله اول گزینش حدود ۹۰ مجموعه برتر معرفی و در جلسه پایانی ۳۱ مدیریت برگزیده شدند. توجه به خلاقیت و نوآوری، محور بسیار مهمی است كه در این اجلاس مورد توجه قرار گرفته است و۲۶۰ طرح خلاقانه و مبتكرانه در این اجلاس عرضه شد كه مبین سیاست اصلی سازمان است. به هر حال، تلاش ۴۱ ساله توسعه زیرساخت های سازمان صداوسیما و توسعه صنعت رسانه در كشور، در معرض دیدگان ما و شماست. دو مرتبه توسعه كامل زیرساخت ها، اتفاقی نادر در كشور تلقی می شود؛ نخست تكمیل ساختار و سیستم های آنالوگ و سپس تبدیل سیستم های توسعه یافته به دیجیتال، اتفاق بسیار مهمی است كه در كشور رقم خورده است.



1398/08/25
01:27:35
5.0 / 5
1754
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،