بی بدیل  - Bibadil
07 فروردین 1405   27 مارس 2026
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
اسماعیل سلطانیان:

مگر چند هنرمند پیشکسوت مانده؟!

مگر چند هنرمند پیشکسوت مانده؟! بی بدیل دات کام: اسماعیل سلطانیان، هنرمند پیشکسوت کشورمان که مدتی است به سبب عمل جراحی خانه نشین شده، تنها خواسته اش از مسئولان و متولیان امر وزارت ارشاد و صداوسیما توجه بیشتر به هنرمندان پیشکسوت است.


خبرنگار ایسنا در تماسی تلفنی جویای حال این بازیگر شد. او که بگفته خودش ۲۰ روز پیش یک عمل جراحی انجام داده است، درباره حال عمومی این روزهایش اظهار داشت: خدا را شکر بهترم، ۲۰ روز پیش در بیمارستان آبان یک جراحی داشتم و مدتی بستری بودم، الان هم به خاطر داروهایی که مصرف می کنم کمی معده و گوارشم گرفتار مشکل شده و اذیت می شوم اما خدا را شکر در کل حالم بهتر است. هم اکنون مدتی است در منزل پسرم دوران نقاهت را می گذرانم و استراحت می کنم تا ان شاءالله هرچه سریعتر کامل خوب شوم و بتوانم باردیگر کار کنم.
این بازیگر قدیمی که در سریال هایی چون "یوسف پیامبر"، " مرد هزار چهره"، "پایتخت۲"، "معراجی ها"، "ستایش"، "وضعیت سفید" و " رستگاران" ایفای نقش داشته، درباره این که فکر می کند چقدر متولیان امر وزارت ارشاد و سازمان صداوسیما باید پیگیر حال هنرمندان پیشکسوت باشند و آیا در طول این مدت کسی جویای احوالش بوده ؟ اشاره کرد: باید باشند اما متاسفانه خیلی باشدها هست که به نمی باشد تبدیل گشته است. انتظاری از کسی ندارم، دوستان خیلی به من لطف داشتند، مردم کوچه بازار هم همین طور ولی هیچ کس از مسئولان تماسی با من نگرفت و جویای حال من نشد. کسانی هم که جویای حالم می شوند از لطف و بزرگواری شان است، وگرنه انتظاری نیست.
مگر چند هنرمند پیشکسوت مانده؟
سلطانیان که به سختی صحبت می کرد، در پاسخ به این که بعنوان هنرمند پیشکسوت آیا پیام خاصی خطاب به رییس سازمان صداوسیما دارد؟ اشاره کرد: پیام خاصی ندارم، آنها باید به ما پیام بدهند که چه کار نماییم و چه کار نکنیم. من ۵۵ سال با تحصیلات دانشگاهی در همه رشته ها کار کردم و کارهایم طی این سال ها مشخص است. من در تمام این مدت در کارم کم و کسری نگذاشتم. حداقل انتظار می رود، به هنرمندان پیشکسوت توجه بیشتری شود، مگر چند نفر از هنرمندان پیشکسوت ما مانده اند؟ ما خیلی ها را از دست داده ایم، من از خودم تعریف نمی کنم اما در این پنجاه و اندی سالی که کار کردم، کوچکترین نمره منفی نگرفتم و همیشه اهتمام کردم مقبول باشم.
این هنرمند پیشکسوت همین طور اظهار نمود: من از بچگی اینطور بزرگ شدم و یاد گرفتم دستم را مقابل کسی دراز نکنم که نکند آن طرف، ناجنس از آب دربیاید. دوستان زیادی به من لطف دارند و من همین جا تشکر می کنم از همه آنهایی که جویای احوالم بودند و همچنین شما که به یاد من بودید. خیلی دوست دارم کار کنم و باردیگر بازی کنم. امیدوار هستم زودتر حالم خوب شود تا باردیگر به کارم برگردم.
سلطانیان در آخر به ایسنا اظهار داشت: آخرین کاری که داشتم سریال "قورباغه" برای شبکه نمایش خانگی بود که آقای هومن سیدی به من لطف و محبت داشت. خواهشم این است که فیلمسازان هم به هنرمندان پیشکسوت توجه بیشتری کنند و آنها را فراموش نکنند.




منبع:

1400/08/28
13:55:51
5.0 / 5
587
تگهای مطلب: سریال , شبكه , فیلم , نمایش
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،