بی بدیل  - Bibadil
03 فروردین 1405   23 مارس 2026
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
بیوك میرزایی:

تمام تلاشم را می کنم به کشورم خدمت کنم

تمام تلاشم را می کنم به کشورم خدمت کنم به گزارش بی بدیل دات کام، بیوک میرزایی با وجود آنکه بعد از سال ها فعالیت در عرصه نمایش، هنوز مشکل معاش دارد و خانه ای از خودش ندارد، به فکر هنر و مردم کشورش است و می گوید: تمام تلاشم را می کنم تا عاشقانه کارم را درست انجام بدهم و به کشورم خدمت کنم.


این بازیگر و گوینده باسابقه در گفت و گویی با ایسنا تصریح کرد: در این شرایط بعنوان یک هنرمند فقط تلاش می کنم کارم را درست انجام بدهم. در نهایت رسالت هنر هم همین است که معضلات و مشکلات جامعه را بازتاب دهد و مسؤلان با عنایت به مشکلات موجود، در جهت رفع آنها اقدام نمایند تا مردم در آسایش و آرامش زندگی کنند. آرزو می کنم ما هم این گونه سهم داشته باشیم.
وی تصریح کرد: نباید هنر برای هنر و خنده برای خنده باشد. اگر آدم بخواهد لزوم مساله ای را نشان داده و آنرا بازتاب بدهد، باید در همان عرصه کار کند. تنها آرزویم در این شرایط برای مردم آسایش و آرامش و البته در وهله اول سلامتی است، چون وقتی سلامتی نباشد آدم در هیچ کاری موفق نیست. امیدوارم مردم کشورم ایران در جهت اهدافشان برای پیشرفت جامعه تلاش کنند. هرکسی با توان و تخصصی که دارد قدمی برای جامعه اش بردارد تا در یک جامعه سالم و خوب زندگی نماییم.
این هنرمند همینطور خاطرنشان کرد که من خودم بعنوان یک هنرمند پس از ۴۰ ـ ۵۰ سال تلاش هنوز مستاجرم و خانه ای از خودم ندارم اما با این وجود تمام تلاشم را می کنم تا عاشقانه کارم را درست انجام بدهم و به کشورم خدمت کنم.
بیوک میرزایی در انتها به کارهای جدیدش در سینما، تلویزیون و رادیو اشاره نمود و اظهار داشت: این روزها بیشتر خودم را با رادیو سرگرم می کنم و در این رسانه کارهای روتین مثل برنامه هایی چون داستان های شب و بامداد جمعه را مرتب کار می نماییم. همینطور برای همکاری با یک سریال ۱۵ قسمتی به کارگردانی آقای نمازی با عنوان «گاریچی» دعوت شده ام که مقرر است همین روزها کلید بخورد. در این سریال که برای رسانه ها تهیه خواهد شد، در کنار مهران احمدی بازی دارم. همینطور برای یک فیلم سینمایی با عنوان ۴۴ روز دعوت شده ام که به کارگردانی مهدی نقویان ساخته خواهد شد و آبان ماه کلید می خورد. برای تلویزیون هم پیشنهاد سریال داشتم اما فعلاً رد شده است. متاسفانه این روزها بیشتر پروژه های تلویزیونی خوابیده است. امیدوارم شرایط بهتر شود.




منبع:

1401/08/02
21:19:36
5.0 / 5
562
تگهای مطلب: بازی , برنامه , تلویزیون , داستان
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،