بی بدیل  - Bibadil
11 اردیبهشت 1403   30 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام

واكنش رسانه ها به مرگ دختری كه خودش را سوزاند

واكنش رسانه ها به مرگ دختری كه خودش را سوزاند بی بدیل دات كام: ماجرای خودسوزی و مرگ دختر جوانی كه به فوتبال علاقه داشت و با لباس مبدل برای تماشای بازی تیم مورد علاقه اش به ورزشگاه رفته بود، در ایام اخیر با واكنش های زیادی همراه شده است.


در این میان روزنامه ها هر كدام از نگاه خودشان به این مساله پرداخته و قسمتی از صفحه نخستشان را به نام سحر خدایاری كه از او با لقب «دختر آبی» یاد می شود، اختصاص داده اند.
در گزارش ایسنا به مطالب بعضی از این روزنامه ها در این ارتباط اشاره شده است.
روزنامه «كیهان» در گزارشی به این مساله پرداخته و نوشته است: «طی روزهای اخیر برخی افراد و جریان ها با اظهارنظرها و واكنش های غیردقیق خصوصاً در فضای مجازی اهتمام در جهت دهی خاص به ماجرا داشتند كه با مرگ این دختر شدیدتر شد. علت این مساله این بود كه پلیس اسفند ماه گدشته از ورود این دختر با لباس مبدل به ورزشگاه جلوگیری كرده بود. همین سوژه موجب دامن زدن به حواشی و شایعات زیادی در فضای مجازی شد تا یك دفعه دیگر و البته این دفعه با بهره برداری از مرگ یك دختر جوان سوژه ورد زنان به ورزشگاه را مطرح كنند.»
این روزنامه كه با پدر سحر خدایاری نیز گفت وگویی انجام داده است، تیتر گزارش خود یعنی «هیچ احضاریه و حكمی برای دخترم صادر نشده بود» را نیز بر همین مبنا انتخاب نموده است.
روزنامه «شهروند» نیز یادداشت یك خودرا به قلم امیرحسین جلالی ندوشن (روان پزشك) و با عنوان «مرثیه ای بر وجدان خفته و تن مجروح آتش» به این مساله مختص كرده است.
این روزنامه همین طور در گزارشی با عنوان «در راه كه می آمدی سحر را ندیدی؟» ضمن گفت و گو با پدر سحر خدایاری، مروری داشته است بر واكنش هایی كه به این مساله وجود داشته است. «این روزها كمتر كسی است كه از ماجرای غم انگیز سحر ـ كه خانواده اش دوست داشتند او را با نام مستعار سارا صدا كنند ـ خبر نداشته باشد. دختر ۳۰ ساله ای كه برای عشق به فوتبال و استقلال به استادیوم رفت و بازداشت شد...»
همین طور روزنامه «همشهری» در گزارشی مفصل با عنوان «پایان سحر» به این مساله پرداخته است. این روزنامه در قسمتی از گزارش خود مطرح كرده است كه «درگذشت سحر خدایاری این سوال را در افكار عمومی مطرح كرده كه چرا موضوعی همانند ورود زنان به ورزشگاه ها كه با مدیریت مسئولان می تواند حل و به پتانسیلی برای نشاط اجتماعی تبدیل گردد، در نهایت به خودسوزی و مرگ دختری جوان منجر شود.»
این گزارش با یادداشت هایی از الهه كولایی، عبدالصمد خرمشاهی و غلامرضا ظریفیان همراه می باشد.
روزنامه «شرق» نیز در گزارشی با تیتر «طرح مسئله خودسوزی سحر در هیئت دولت» با معاونت زنان و خانوار ریاست جمهوری گفت وگویی انجام داده است. این روزنامه نوشته است: «حالا كه ایران در مقابل تهدیدات فیفا در خصوص تحریم فوتبال مجبور به روشن كردن چراغ سبزی برای ورود زنان به ورزشگاه شده است، مرگ این دختر جوان می تواند نگاه جهان را باردیگر به سمت مطالبه ای ساده بازگرداند كه در تمامی این سال ها به دلایلی نادیده گرفته شده است.»
روزنامه «آرمان ملی» نیز در گزارشی با عنوان «فوتبال ایران در بهت غروب سحر» از واكنش ها به فوت دختر فوتبال دوست پرداخته است.
روزنامه «ایران» نیز در گزارشی با عنوان «پایان غم انگیز زندگی دختری كه خودسوزی كرد»، سرگذشت سحر خدایاری را روایت كرده است.
روزنامه «اعتماد» نیز در یادداشتی با عنوان «فهم یك اتفاق» به قلم عباس عبدی به ماجرای خودسوزی سحر خدایاری پرداخته است. عبدی در قسمتی از یادداشت خود مطرح كرده است كه «متاسفانه سیاست رسمی در ایران دوست ندارد كه اتفاقات اجتماعی به بحث عمومی گذاشته شود. به گمانم حالا با فوت این خانم مساله مهم تر هم شده است و باید به آن پرداخت.»




منبع:

1398/06/20
22:38:09
5.0 / 5
1379
تگهای خبر: خانواده , رسانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،