بی بدیل  - Bibadil
13 فروردین 1405   2 آوریل 2026
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام

بهروز رضوی رمان جزیره گنج را بازخوانی می كند

بهروز رضوی رمان جزیره گنج را بازخوانی می كند رمان «جزیره گنج» اثر رابرت لویی استیونسون در چارچوب برنامه «كتاب شب» رادیو تهران با صدای بهروز رضوی بازخوانی می شود.


به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از ایسنا، استیونسون ـ نویسنده اسکاتلندی ـ در سیزدهم نوامبر سال ۱۸۵۰ میلادی در شهر ادینبورگ به دنیا آمد و در سال ۱۸۹۴ هنگامی که فقط ۴۴ سال داشت درگذشت.
از آثار مشهورش به جز «جزیره گنج»، می توان به «دکتر جکیل و آقای هاید»، «فرزند ربوده شده»، «دزد مرده» و «آدم ربایی» اشاره نمود.
استیونسون یک اثر غیر داستانی و مشهور هم با عنوان «هشت سال آشوب در ساموا» دارد. اما او بیشتر به خاطر رمان «جزیره گنج» در تمام دنیا شهرت یافته است.
«جزیره گنج» تاکنون به اغلب زبان های زنده دنیا ترجمه شده و از روی آن ده ها فیلم سینمایی و انیمیشن و نمایشنامه و آثار هنری دیگر ساخته اند و تلویزیون هم بارها فیلمهای اقتباس شده از روی این رمان را نمایش داده است.
تا امروز هم حداقل ۲۰ مترجم، این رمان را به فارسی ترجمه کرده اند.
شنوندگان برنامه «کتاب شب» رادیو تهران، روایت تازه ای از این رمان را، که با استفاده از ترجمه هاجر تربیت، تنظیم رادیویی شده است، خواهند شنید.
این برنامه از روز شنبه هفدهم تا پنجشنبه بیست و دوم آبان، در شش قسمت ۲۰ دقیقه ای روی آنتن می رود.
راوی این اثر، بهروز رضوی، تهیه کننده اش رضا قربانی، صدابردار محسن فراهانی و سردبیرش محمدباقر رضایی است و در گروه اخلاق و زندگی شهروندی رادیو تهران تولید می شود.




منبع:

1399/08/18
13:25:41
5.0 / 5
1226
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،