بی بدیل  - Bibadil
10 فروردین 1405   30 مارس 2026
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
مقتدایی:

وزارت خانه های ارشاد و راه مشكل مسكن خبرنگاران را حل كنند

وزارت خانه های ارشاد و راه مشكل مسكن خبرنگاران را حل كنند به گزارش بی بدیل دات کام نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به مشکل خبرنگاران در تأمین مسکن و پرداخت اجاره بها اظهار داشت که وزارت خانه های راه و شهرسازی و فرهنگ و ارشاد اسلامی اختلافات بین خود در حل مشکل مسکن خبرنگاران را برطرف کنند.


عباس مقتدایی در گفت و گو با ایسنا اظهار نمود: متاسفانه در چند سال گذشته قیمت مسکن و اجاره آن رشد قابل توجهی داشته و این مساله سبب فشار به مردم و به خصوص اقشار با درآمد پایین شده است. در این بین خبرنگاران کشورمان هم با حداقل ترین درآمد در بحث مسکن و اجاره با مشکل مواجه اند.
وی با اشاره به اینکه «خبرنگاران در تمام اوقات شبانه روز برای اطلاع رسانی به مردم تلاش می کنند» به مبحث مشکلات خبرنگاران برای تأمین مسکن و اجاره بها اشاره و اظهار نمود: سال قبل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان نمود که طرح مسکن خبرنگاران را پیگیری کرده و برای آن تمهیداتی در چارچوب طرح واگذاری مسکن ملی وزارت راه و شهرسازی اندیشیده است اما وزارت راه با وجود تاکید بر اهمیت پشتیبانی از قشر خبرنگاران، اعلام نمود که صحبتی در این خصوص صورت نگرفته و برنامه ای ندارد.
نماینده اصفهان افزود: باید هرچه سریعتر اختلاف بین دو وزارت خانه راه و وزارت فرهنگ حل شود، نباید خبرنگاران در این ناهماهنگی ها مظلوم واقع شوند. باید این مورد در همان سال قبل پیگیری و حل می شد. جای سوال است که چرا تابحال اقدامی صورت نگرفته است؛ البته با امضای تعدادی از همکاران به وزرای راه و شهرسازی و فرهنگ و ارشاد اسلامی تذکر دادیم که باید در اسرع وقت مبحث مسکن خبرنگاران پیگیری شود و این اختلافات بین دو وزارت خانه آخر یابد.
وی ادامه داد: بطور قطع اگر همتی در طرفین بود، تا هم اکنون در چارچوب همان طرح مسکن ملی، مشکل مسکن بعضی از خبرنگاران حل می شد. اگر طی روزهای آینده پاسخ قانع کننده ای از جانب وزرای راه و ارشاد به دستمان نرسد، بطور قطع به همراه همکارانمان در مجلس از ابزار سوال از دو وزیر مربوطه استفاده خواهیم کرد.
مقتدایی در انتها با اشاره به اینکه اقشار مختلفی در فشار اقتصادی هستند، اضافه کرد: همانگونه که وزیر تعاون باید بحث مسکن کارگران را پیگیری کند، وزیر ارشاد هم باید مبحث مسکن خبرنگاران را پیگیری نماید.



1400/03/08
11:22:53
5.0 / 5
864
تگهای مطلب: ابزار , برنامه
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،