بی بدیل  - Bibadil
06 اردیبهشت 1403   25 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
در نشست برنامه دست فرمون چه گذشت؟

سلبریتی هایی که روی سقف 206 می نشانند!

سلبریتی هایی که روی سقف 206 می نشانند! بی بدیل دات کام: عوامل برنامه «دست فرمون» با ابراز گله مندی از حمایت نکرن شرکت های خودروسازی داخلی از این برنامه، نسبت به ساخت فصل بعدی ابراز امیدواری کردند.


به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از ایسنا، نشست خبری برنامه «دست فرمون» با حضور مسعود صنم ـ کارگردان ـ کامران تفتی ـ مجری ـ محمود محمودی ـ تهیه کننده ـ حامد تهرانی ـ مجری مثبت دست فرمون ـ بهنام صفاریان ـ کارشناس و طراح پیست ـ کامران سیف الله ـ مستندساز و حسین حاتمی ـ مدیر نور و تصویر ـ در اداره کل روابط عمومی صدا و سیما انجام شد.
محمودی، تهیه کننده برنامه در این جلسه اظهار داشت: «دست فرمون» دیگر خداراشکر برند شده است و این چیزی است که شبکه نسیم بلد است.
او اشاره کرد: دشواری های کرونا موجب نشد که شبکه نسیم جلوی تولید این برنامه را بگیرد. این برنامه را ۹۸ ساختیم فصل دو را بلافاصله سال ۹۹ شروع کردیم و اوایل ۹۹ برنامه به اتمام رسید. بعد شبکه نسیم به ما گفت طراحی فصل سه را انجام دهیم. پس از دو فصل دیدیم که برنامه قابلیت این را دارد که از تهران دور شود و این اتفاق موجب شد که به باشگاه اتومبیلرانی فکر نماییم و بتوانیم استعدادیابی نماییم.
تهیه کننده دست فرمون اظهار نمود: برنامه را به سمت تیمی شدن بردیم و این که امکان شرکت استانها برقرار شود. البته استان هایی بود که نمی خواستند شرکت نمایند یا به خاطر کرونا و کمبود امکانات نتوانستند حاضر شوند. فصل سوم ما سه بخش داشت. یکی حرکات نمایشی بود برای اینکه شعار برنامه ما در این فصل(ارامش در خیابان و هیجان در پیست) بود که میخواستیم ثابتش نماییم. گفتند هر کس هر هنری دارد اجرا نماید و مردم رای دهند. بخص دیگر بخش امدادی بود که از استانهای مختلف شرکت کردند و بخش دیگر باشگاه اتومبیل رانی بود که اردوهای استانها برگزار و به پیست ختم شد.
محمودی درباره ثبت نام در این برنامه اظهار داشت: تنها شرطی که برای حضور در برنامه هست داشتن گواهی نامه است. هیج شرط دیگری ندارد. حتی شرکت کننده داشتیم که ماشین نداشته از دوسش گرفته یا ما در اختیارش گذاشتیم. امسال چون تیمی بود خود تیم ها می توانستند به هم کمک کنند. بعد راستی آزمایی انجام می شود و آدم ها را برای برنامه انتخاب می کنید. ما در انتخاب شرکت کننده ها گستردگی جغرافیایی را در نظر گرفتیم. در استانهای مختلف امکانات را در اختیار شرکت کننده ها قرار دادیم. دو سال به خاطر کرونا هیچ اتفاق اتومبیل رانی نیفتاد و این شبکه نسیم و صدا و سیما بود که این ورزش را در این دو سال زنده نگه داشت. اگر این کار را نمی کردیم علاقه مندان به این حوزه مجبور بودند درخیابان این حرکات را انجام دهند. خودشان اذعان دارند این برنامه سبب شده بسیاری از مسئولین استانها کمک کنند که پیست هایی برای تمرین علاقه مندان ایجاد شود.
مسعود صنم، کارگردان«دست فرمون» اظهار داشت: کارگردانی این برنامه، کاری شخصی نیست و کمک همه بچه هاست. خدا من را دوست داشت که بچه های تیم فنی مان خیلی قوی هستند. سختی کارگردانی این برنامه برگزاری مسابقه است. یعنی ما در کنار یک شوی تلویزیونی که داریم یک مسابقه جدی هم برگزار می نماییم. برای همین خیلی جای مانور هنری باقی نمی ماند. زمان محدودی هم در اختیارمان بود. مستندسازی و شخصیت پردازی احتیاج داشت. خیلی سخت نبود کارگردانی این کار چون تیمی کار کردیم و بچه ها از من بیشتر زحت کشیدند. اما من معتقدم برنامه سازی در تلویزیون چند وجه دارد. قسمتی از آن در استودیو اتفاق می افتد که میهمان محور است یکی دیگر مثل دست فرمون این است که هم مسابقه اجرا شود هم سکانس های مختلف کنار هم بچسپد که بشود یک برنامه. بطورمثال وسط برنامه آقای تفتی در تهران پاس می داد به شیراز یا کرمانشاه و بعد بازمی گشتیم به تهران و آن چیزی که به آنتن رساندیم تلاش چند ماهه بود.




پس از پخش «دست فرمون» تلفات خیابانی و جاده ای کمتر شد
کامران تفتی، مجری برنامه «دست فرمون» در این جلسه اظهار داشت: تولید کردن این کار در وضعیت کرونائی خیلی دشوار بود. من در فصل یک شرکت کننده بودم، در فصل دو اجرا کردم و در فصل سه با اعتقاد بیشتری آمدم؛ چونکه این جنس برنامه سازی، فقط مسابقه نبود، فقط شو محور نبود و تمام این ها را پوشش می داد. برای همین ما چند استودیو و نورپردازی دشواری داریم اما هیچوقت اتفاق نیفتاد که بیاییم توضیح دهیم داریم بزرگترین برنامه تلویزیونی را تولید می نماییم. به نظرم شبکه نسیم خیلی محبت کرد حمایت کرد و ما توانستیم در این سه فصل با دست فرمون رشد نماییم. در فضایی که همه دنیا و رسانه ها می کوشند بلاگری و کوتاه عمل کنند و فقط کدی بدهند و سیاستی را در بین مردم جا بیندازند، وجود برنامه هایی مثل دست فرمون یک غنیمت فرهنگی است که خیلی نیاز به حمایت دارد. خودم حالم با این برنامه بسیار عالی است دوستش دارم برای اینکه مطالبه گر بودیم و رفتیم سراغ استعدادها و حرف مردم. در فصل یک گفتند چرا فوتبالیست ها و هنرپیشه ها را می آورید مسابقه دهند ما که این ها را دیده ایم. در فصل دو شرایط فرق کرد و نوع نگاه برنامه ساز تغییر نمود. دستمان باز شد و توانستیم مطالبه گر باشیم. بعضی جاها تیم دارند پیست ندارند. از سیستان و بلوچستان و ارومیه تیم داشتیم. خدا را شکر که شبکه نسیم و تلویزیون توانست این صدا را برساند. خیلی نکته مهمی است که بتوانیم صدای آدم هایی باشیم که این کار عشق و انگیزه شان است و به آن اهمیت داده نمی گردد. وظیفه ما این است که حرف مردم گفته شود و صدای مردم شنیده شود. امیدوار هستم که به دل مردم نشسته باشد. با تلفن هایی که داشتیم فهمیدیم دست فرمون از ۵ـ۶ سال تا خانم های بالای ۵۰ سال مخاطب دارد. برنامه ای که می تواند این طیف مخاطب را درگیر خودش بکند به شدت قابل حمایت و دیدنی است. نمی گویم ماستی که ما تولید می نماییم خیلی ماست خوشمزه ای است اما در این برنامه گروهی بیش از صد نفر با تمام جانشان تلاش می کنند تا به جان مردم بنشیند و حداقل تلفات جاده ای و خیابانی مان کمتر شود و ریخت و شمایل رانندگی مان که در تمام دنیا نشانه شخصیت است، درست تر شود. رسالتی بر دوش این برنامه بود و تمام تلاشش را کرد. با آنکه مسئولان خودروسازی کشورمان برای پشتیبانی از این برنامه نیامدند. جایشان اینجا بود نه روی بیلبوردهای شهری. در این برنامه که می تواند به تولیدات داخلی کمک نماید باید این حمایت اتفاق می افتاد که نیفتاد. خیلی ها تمام امکاناتشان را می گذارند تا بوسیله رسانه ای که انقدر مخاطب دارد بتوانند محصولشان را برند کنند ولی عجیب است در ایران وقتی هم در راه درست قرار می گیریم آن مدیری که باید بیاید، نمی آید بعدا می گویند چه برنامه خوبی بود چرا مشارکت نکردیم.
تفتی درباره حضور در فصل های آینده «دست فرمون» اظهار داشت: ان شاءالله اگر فصلی باشد و بتوانم، باز هم ادامه می دهم. ان شاءالله با تمام توانمان بتوانیم قدمی به جلو برداریم. نه این که فقط تکرار نماییم و بگوییم تلویزیون حضور دارد و برنامه هایش را ادامه می دهد.
او درباره بازخوردهایی که از این برنامه گرفته است، اظهار داشت: باتوجه به تماس هایی که الان خودم جواب دادم و دیگر دوستان، مردم صد درصد برنامه را دوست داشتند و با آن ارتباط گرفته بودند. چیزی که بعنوان انتقاد شنیدم این بود که خیلی سخت می توانیم وارد این برنامه شویم، اما تنها شرطش داشتن گواهی نامه است. پارامترهای یک رئالیتی شو از جنس مردم بودن و حرف مردم بودن است. ما رسالت برنامه مان اشاعه ورزشی بود که شاید از نظر خیلی ها ورزش لوکس و اشرافی است اما بسیاری از افرادی که شرکت می کنند دارای شرایط اقتصادی خیلی مناسبی نیستند. وسیله نقلیه همیشه دم دست مردم هست بنا بر این با برنامه ارتباط نزدیکی پیدا می کنند. خدارا صد هزار مرتبه شکر همه بخش ها را دوست داشتند. من چیز بدی درباره برنامه نشنیدم. تنها نکته ای که ممکنست این برنامه را گرفتار حاشیه کند قضاوت هاست که آن هم ذات مسابقه است. به جهت اینکه این حاشیه در کمترین حالتِ ممکن باشد، کلی داور و کارشناس بالای سر برنامه هست. تمام اینها این برنامه را برده به این سمت که کاملا صادقانه و آیینه وار حرف مردن را اشاعه دهد و مطالبشان را طلب کند. در این دو سال سختی که می توانستیم بنشینیم یک سری میهمان های چهره بیاوریم و صحبت نماییم و از مصاحبه ها حاشیه و تخریب دربیاوریم. در این برنامه کوشیدیم فرهنگ سازی نماییم.
کامران تفتی در دست فرمون


منبع:

1400/09/08
10:40:19
5.0 / 5
729
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،