بی بدیل  - Bibadil
17 فروردین 1405   6 آوریل 2026
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام

انیمیشن كلاغ به مرحله متحرك سازی رسید

انیمیشن كلاغ به مرحله متحرك سازی رسید بی بدیل دات كام: فیلم انیمیشن كلاغ از تولیدات جدید مركز گسترش سینمای مستند و تجربی به كارگردانی اهورا شهبازی، در مرحله متحرك سازی قرار دارد.



به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، اهورا شهبازی پیرامون ایده ساخت انیمیشن «کلاغ» اظهار داشت: شعر «عقاب» پرویز ناتل خانلری الهام بخش من در یافتن ایده اولیه فیلم بود، اما زاویه نگاه موجود در شعر را تغییر دادم و بجای عقاب، از دید کلاغ به موضوع نگاه کردم و هنگام نگارش فیلمنامه هم به روایتی کاملا متفاوت رسیدم.
وی اضافه کرد: این انیمیشن به روش دوبُعدی تولید می شود و هم اکنون ۸۰ درصد از متحرک سازی آن انجام شده و امیدوارم تا ۲ ماه دیگر آماده نمایش شود.
شهبازی در آخر اظهار داشت: تهیه کنندگی، کارگردانی، متحرک سازی و کامپوزیت انیمیشن «کلاغ» را خود انجام داده ام، ویدا شیرازی بک گراند و رنگ کاراکترها و کیارش بختیاری هم ساخت موسیقی و صداگذاری آنرا برعهده داشته اند.


منبع:

1399/07/29
22:59:16
5.0 / 5
965
تگهای مطلب: سینما , شعر , فیلم , كارگردان
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،