بی بدیل  - Bibadil
08 اردیبهشت 1403   27 آوریل 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
یك پژوهشگر هنر تاكید كرد:

استفاده از ظرفیت جهانی هنر مقاومت

استفاده از ظرفیت جهانی هنر مقاومت به گزارش بی بدیل دات كام مینو خانی پژوهشگر هنری، جشنواره جهانی هنر مقاومت را در جهت هنر ارزشی انقلاب و دفاع مقدس ارزیابی كرد.



به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از ستاد ارتباطات و روابط عمومی ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت، مینو خانی استاد دانشگاه و پژوهشگر هنر اظهار داشت: هنر مقاومت در واقع هنر اعتراض و ادامه هنر انقلاب و هنر دفاع مقدس است. جشنواره هنر مقاومت هم به شکلی از این موارد تاثیر پذیرفته و امروزه در شرایطی به سر می برد که عبارات و الفاظی که برای حیطه هنر مقاومت به کار می بریم بسیار متفاوت می باشد و تغییر کرده است.
وی اضافه کرد: وقتی از هنر مقاومت حرف می زنیم از نگاه به همه جهان و مظلومان ستمدیده سراسر جهان حرف می زنیم و هر جا ظلمی به مظلومی وارد شده است در این جشنواره موضوعیت دارد. باید این مفاهیم نهادینه شود و این مانایی و ماندگاری به نظر مسؤلان و سیاست گذاران این جشنواره بستگی دارد که چطور این جشنواره را بسط و گسترش دهند، ولی به صورت کلی این جشنواره با وجود زحمات قابل تقدیری که برایش کشیده است هنوز هم جای کار برای بهبود شرایط دارد.
خانی افزود: جشنواره باوجود عنوان «جهانی» که دارد و گه گاه می بینیم که شرکت کنندگانی از سایر کشورها در آن شرکت می کنند، هنوز نتوانسته است راه های تعامل و ارتباط با جهان پیرامونی خویش را کشف کند و فقط آثاری از سایر کشورها در این جشنواره توانسته اند راه پیدا کنند. در صورتیکه جشنواره ها در سرتاسر دنیا محلی برای مراودات و تعاملات بین فرهنگی و تبادل تجربیات مختلف است که به نظر من جشنواره هنر مقاومت می تواند بیشتر از پیش از این ظرفیت استفاده نماید.
وی اظهار داشت: نکته دیگری که باید دغدغه مسؤلان برگزاری باشد نحوه توزیع، عرضه و محل برگزاری و نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره باشد که باید بسیار هوشمندانه و دقیق انتخاب گردد. عرضه و توزیع مناسب آثار، یکی از فصول بسیار مهم هر جشنواره و فستیوال بین المللی است و باید به آن بسیار جدی نگریست. در عرصه بین الملل مادر فضاهای هنری و آرتیستیکال شغلی داریم به نام «کیوریتور» که معادل آن در فارسی "نمایشگاه گردان" می شود. وظیفه وی جمع آوری، چینش و عرضه مطلوب آثار هنری است. این مورد در غرب به نحوی حیاتی می باشد که خود نمایشگاه گاهی به قدری اهمیت پیدا می کند که فارغ از آثار هنری، خود نمایشگاه موضوعیت و ارزش پیدا می کند.
این پژوهشگر هنر همینطور در ادامه پیوند دانشگاه و مجامع علمی پژوهشی را با جشنواره امری بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: اگر جریان هنر مقاومت که تابحال موفق بوده است بخواهد مسیر رو به رشد خویش را ادامه دهد، برای تحلیل آثار جشنواره و دست یابی به اهداف خود می بایست پیوند خویش را با دانشگاه و مجامع علمی تقویت کند و از ظرفیت های موجود در فضای نخبگانی کشور بهره ببرد.
خانی افزود: از لحاظ کمی هر تعداد هنرمند جوان وارد این عرصه شود بسیار مفید می باشد اما باید توجه داشت که از بین این جوانان، چهره های مستعد و توانمند را پیدا کرد و انگیزه های آنان را تقویت کرد. از سویی دیگر چون این جشنواره مناسبتی و تقویمی و دوسالانه است باید حتما فکری برای توزیع مناسب آثار جشنواره شود تا چرخه تولید و توزیع مداوم آثار هنری تجسمی در طول سال پویا و فعال باشد.
ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت به همت انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری مسعود نجابتی بهمن ماه سالجاری برگزار می شود.


منبع:

1399/09/01
22:30:21
5.0 / 5
900
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،