بی بدیل  - Bibadil
18 فروردین 1405   7 آوریل 2026
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
اخبار شبكه دو؛

پخش مثبت خانواده از امشب

پخش مثبت خانواده از امشب آغاز پخش برنامه های مثبت خانواده و زعفران از ۲۵ و ۲۷ تیرماه خبرهایی از شبكه دوم سیما هستند.



به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از روابط عمومی شبکه دو سیما، «زعفران» یک برنامه شاد و مفرح بامداد جمعه ای است که نخستین قسمت آن بزودی از شبکه دو سیما روانه آنتن می شود.
محمد سلوکی تهیه کننده این برنامه در توضیح خصوصیت های این برنامه تصریح کرد: در «زعفران» که با رویکرد ایجاد ساعاتی خوش برای مخاطبان رسانه ملی تولید می شود از بازیگران جوان تئاتری استفاده شده است و در تعریف کلی برنامه می توان گفت جریان تولید محتوای کمدی و طنز خط محوری «زعفران» است و به شکلی مسابقه ای برای ساخت ویدئوهای کمدی و طنز توسط کسانی که علاقه مند به این حوزه هستند، به حساب می آید.
سلوکی بیان داشت: شناسایی افراد مستعد و آموزش های ضمنی برای تولید محتوای طنز پرارزش همچون اهداف این برنامه است. همیشه تصور می شود که تولید باید یک محصول فیزیکی باشد اما محتوا هم یک محصول است که می تواند به صورت حرفه ای تولید شود و یک جریان اشتغالزایی جدی را ایجاد کند.
تهیه کننده «زعفران» در ادامه اضافه کرد: تلاش می نماییم زعفران سرشار از بخش های شاد و طنز برای خانواده ها باشد و حالی خوب به همه افراد جامعه که این روزها به این فضای پرنشاط بیشتر از هر زمان دیگری نیاز دارند، پیشکش نماییم.
«زعفران» کاری است از گروه اجتماعی فرهنگی با تهیه کنندگی و اجرای محمد سلوکی که جمعه هر هفته ساعت ۱۰: ۰۰ از شبکه دو سیما روانه آنتن می شود.پخش «مثبت خانواده» از امشب در شبکه دو
برنامه «مثبت خانواده» عنوان یکی از تازه ترین برنامه های شبکه دو سیما در گروه خانواده است که از چهارشنبه ۲۵ تیرماه روانه آنتن می شود.
«مثبت خانواده» روزهای در چهارشنبه با محوریت رزمایش مواسات و همدلی و کمک مومنانه با اجرای سیدکاظم احمدزاده به فعالیتهای نیکوکاران و افراد خیّر در اقصی نقاط کشورمان پخش می شود. این برنامه چهارشنبه هر هفته با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) از فعالیتهایی که با هدف خوب کردن حال هموطنان مان صورت می گیرد گزارش ها و گفتگوهای ویژه ای را به علاقه مندان تقدیم می کند.
این برنامه همینطور جمعه های هر هفته هم با نگاهی متفاوت و با هدف ایجاد اوقاتی خوش برای خانواده های ایرانی با اجرای مسعود روشن پژوه و سیدکاظم احمدزاده روانه آنتن می شود. بخش های مختلف این برنامه با عنایت به دوران شیوع کرونا و ضرورت در خانه ماندن، برنامه ریزی شده تا برآیندی شاد و مفرح برای خانواده ها به ارمغان داشته باشد.
«مثبت خانواده» کاری است از گروه خانواده به تهیه کنندگی علی اکبر کریمی و سردبیری آزاده بهرامی و شیما ابن قاسم که چهارشنبه ها ساعت ۲۰ و جمعه ها ساعت ۱۲ از شبکه دو سیما روانه آنتن می شود.


منبع:

1399/04/26
12:42:38
5.0 / 5
1085
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،