بی بدیل  - Bibadil
05 اردیبهشت 1404   25 آوریل 2025
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
معاون گردشگری استان:

نوروز امسال ۱۰۰ رویداد گردشگری در کرمانشاه انجام شد

نوروز امسال ۱۰۰ رویداد گردشگری در کرمانشاه انجام شد به گزارش بی بدیل دات کام، کرمانشاه معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با تأکید براینکه امسال برگزاری رویدادهای گردشگری مختلفی در دستور کار قرار گرفته، اظهار داشت: تنها در روزهای نوروز حدود 100 رویداد گردشگری در سطح استان اجرا شد.


فهیمه روشن در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اعلان اینکه گردشگری یکی از ظرفیتهای مهم برای توسعه استان است، اظهار داشت: به جهت اینکه این ظرفیت در خدمت توسعه استان قرار گیرد، باید گردشگری استان رونق پیدا کند که راهکارهای مختلفی برای تحقق این هدف وجود دارد.
وی ادامه داد: یکی از این راه حل ها که در چند سال اخیر در استان مورد توجه قرار گرفته، برگزاری رویدادهای گردشگری بمنظور افزایش جذب گردشگران و بالا بردن میزان ماندگاری آنها در کرمانشاه است.
معاون گردشگری استان اشاره کرد: طی سال قبل حدود ۲۵ رویداد گردشگری مختلف در کرمانشاه انجام شد که گردشگران استقبال بسیار خوبی از آنها داشتند.
وی با اعلان اینکه امسال نیز این رویکرد در دستورکار قرار دارد، عنوان کرد: شروع رویدادهای گردشگری استان از نوروز امسال شروع شد و طی تعطیلات نوروز نزدیک به ۱۰۰ رویداد گردشگری برگزار کردیم.
روشن افزود: با اهمیت ترین این رویدادها که بخش قابل توجهی از آنها بعد از شب های قدر برگزار گردید، نوروزگاه ها بود که در بیشتر شهرستان ها و پایگاه های ملی و جهانی استان برپا شدند.
وی با اعلان اینکه امسال در برگزاری رویدادهای گردشگری روی چند محور تأکید داریم، اظهار داشت: گردشگری خانواده، گردشگری کودک، گردشگری خوراک، گردشگری مذهبی و گردشگری ورزشی همچون این محورها هستند.
معاون گردشگری استان اشاره کرد: بمنظور انسجام بیشتر در برگزاری رویدادهای گردشگری در عرصه کودک و خوراک، تا حالا برای این دو حوزه میزهای تخصصی تشکیل داده ایم.
وی با اعلان اینکه در این میزهای تخصصی دستگاه های ذیربط نیز حضور دارند، عنوان کرد: تشکیل این میزها کمک خواهدنمود که رویدادهای گردشگری در عرصه کودک و خوراک بدون موازی کاری دستگاه های ذیربط و در یک مسیر هدفمند جلو برود.
روشن اشاره کرد: در میز تخصصی گردشگری خوراک، چهار میز زیرمجموعه شامل میزهای تخصصی غذاهای بومی محلی، غذاهای ایرانی و سنتی، غذاهای بین الملل و دمنوش ها و شیرینی ها تشکیل شده است.
وی ادامه داد: در عرصه گردشگری کودک هم در میز تخصصی آن با حضور نمایندگان آموزش وپرورش و کانون پرورش فکری خردسالان و نوجوانان سند استانی گردشگری کودک تدوین شده و بر طبق آن رویدادهای گردشگری مختلفی با هدف آشنایی خردسالان استان با هویت و پیشینه تاریخی خود انجام می شود.


1404/01/18
12:43:12
5.0 / 5
133
تگهای مطلب: آموزش , خانواده , دستگاه , فرهنگی
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،