بی بدیل  - Bibadil
18 فروردین 1405   7 آوریل 2026
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام

جشن حافظ اشتباهش را اصلاح كرد

جشن حافظ اشتباهش را اصلاح كرد انتقاد نویسنده سریال «پایتخت ۶» از بیستمین جشن حافظ، منجر به اضافه شدن نام این بازیگر در میان اسامی نامزدها شد.


به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از ایسنا، بعد از آنکه آرش عباسی ـ نویسنده فیلمنامه سریال پایتخت ۶ ـ از حذف نامش در جشن حافظ انتقاد نمود و از شکایت رسمی اش از این جشنواره و گردانندگان آن در دفتر امور جشنواره های وزرات ارشاد خبر داد، بیستمین جشن حافظ همزمان با بیان اسامی نامزدهای بهترین ترانه تیتراژ، نام این فیلمنامه نویس را هم اضافه کرد.
بر طبق این گزارش در اصلاح نام نامزدهای بهترین فیلمنامه تلویزیونی جشن حافظ آمده است:
«در نامزدهای بخش تلویزیون بیستمین جشن حافظ نام آرش عباسی بعنوان نویسنده سریال پایتخت ۶ از قلم افتاده بود که بدین وسیله ضمن پوزش از ایشان این خبر اصلاح می شود.»
به رغم نامزد شدن سریال «پایتخت ۶» در بخش بهترین فیلمنامه بیستمین جشن حافظ، نام آرش عباسی در میان نامزدها به چشم نمی خورد و برگزارکنندگان به آوردن اسم محسن تنابنده در مقام سرپرست نویسندگان و طراح داستان بسنده کرده بودند.




منبع:

1399/05/25
13:38:05
5.0 / 5
843
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،